Grote brand Jysk Delft

Maandag 24 oktober 2022

Zondagmiddag is een zeer grote brand uitgebroken in het pand van woonwinkel Jysk in Delft. De brandweer is massaal uitgerukt en een NL Alert riep inwoners van Delft op ramen en deuren gesloten te houden. Er worden tot dusver geen gewonden gemeld.
Grote brand Jysk Delft

Zondag rond 16.45 uur kwam de melding van de brand op woonboulevard Leeuwenstein binnen bij de brandweer. De brand werd opgemerkt door personeelsleden van Jysk, maar iedereen wist zich volgens een woordvoerder in veiligheid te brengen.

 

Waar de brand precies is begonnen is niet helemaal duidelijk, maar dat het een grote brand betreft is wel duidelijk. De brand is overgeslagen naar het naastgelegen Carpetright. Omliggende winkels zijn afgesloten en er zijn vooralsnog zijn geen gewonden bekend. De rook is zichtbaar in Delft, Den Haag en Rijswijk.

 

Om 22:30 uur 's avonds was de situatie weer veilig voor omwonenden die eerder uit hun huis waren gehaald, maar was de brandweer nog wel aan het blussen.Links

www.carpetright.nl
www.jysk.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, meubel, stoelen, kasten, tafels, slapen, bedden, boxprings, accessoires, brand, vuur, #jysk, #carpetright

Gerelateerd nieuws
Jysk blijft groeien in Nederland
Jysk Nederland heeft in het boekjaar 2021/22 een recordomzet behaald van Ä 167,3 miljoen, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Ook nu de marktomstandigheden veranderen, blijft JYSK volop investeren in Nederland.
lees verder
Reparatie atelier voor matrassen
Initiatiefnemer, de circulaire beddenwinkel Bedaffair in Heemstede, geeft (oude) matrassen een nog langer leven. Het gaat om matrassen die gemaakt zijn van natuurlijke materialen.
lees verder
 
Nieuwe huisjurist VIIA
lees verder
Schuifdeuren van Albed
Het grote aantal verschillende type binnendeuren en schuifdeuren van Albed biedt oplossingen voor bijna iedere situatie. Alle producten zijn volledig gemaakt in ItaliŽ, van hoogwaardige grondstoffen die 100% recyclebaar zijn.
lees verder
Heditex Boxtel geopend
Heditex, de groothandel voor woning- en projectinrichting, parketzaak en gordijnatelier, heeft afgelopen vrijdag de nieuwe vestiging in Boxtel officieel geopend.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden