Grote brand Jysk Delft

Maandag 24 oktober 2022

Zondagmiddag is een zeer grote brand uitgebroken in het pand van woonwinkel Jysk in Delft. De brandweer is massaal uitgerukt en een NL Alert riep inwoners van Delft op ramen en deuren gesloten te houden. Er worden tot dusver geen gewonden gemeld.
Grote brand Jysk Delft

Zondag rond 16.45 uur kwam de melding van de brand op woonboulevard Leeuwenstein binnen bij de brandweer. De brand werd opgemerkt door personeelsleden van Jysk, maar iedereen wist zich volgens een woordvoerder in veiligheid te brengen.

 

Waar de brand precies is begonnen is niet helemaal duidelijk, maar dat het een grote brand betreft is wel duidelijk. De brand is overgeslagen naar het naastgelegen Carpetright. Omliggende winkels zijn afgesloten en er zijn vooralsnog zijn geen gewonden bekend. De rook is zichtbaar in Delft, Den Haag en Rijswijk.

 

Om 22:30 uur 's avonds was de situatie weer veilig voor omwonenden die eerder uit hun huis waren gehaald, maar was de brandweer nog wel aan het blussen.Links

www.carpetright.nl
www.jysk.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, meubel, stoelen, kasten, tafels, slapen, bedden, boxprings, accessoires, brand, vuur, #jysk, #carpetright

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
Liu Jo Living opbergkast Pillier
Simone Cagnazzo ontwierp volgens Liu Jo Living met de nieuwe Pillier een de steunpilaar in de woonarchitectuur.
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
 
Gispen Classics gepresenteerd
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden