Presotto via Design Lines

Maandag 24 oktober 2022

Veel nieuws bij Design Lines Agencies: vanaf 2023 zal het luxe Italiaanse merk Presotto in Nederland vertegenwoordigd worden. In september werd ook Liu Jo Living al toegevoegd, maar er verdwenen ook veel labels.
Presotto via Design Lines

Tijdens de Salone Del Mobile 2022 presenteerde Presotto een vernieuwde collectie (foto). Het bedrijf levert een uitgebreide meubelcollectie met onder meer (kleding)kasten, (salon)tafels, stoelen, banken, fauteuils, bedden, ledikanten en accessoires.


Op de website van de Noord-Italiaanse (vlak boven Venetië) meubelfabrikant is een impressie te zien van de nieuwe design collectie, die volgens Erroll Klein Wassink, al 25 jaar directeur van Design Lines, onweerstaanbaar genoemd mag worden!

In september was het al de beurt aan de merkcollectie Liu Jo Living (zie Youtube-video (1:19) voor een impressie van de Salon del Mobile) die Design Lines in de Benelux gaat vertegenwoordigen. In de tussen tijd zijn ook Meme Design en het Deense Halo Design onderdeel van hun agenturenpakket geworden.

Design Lines, van Anneke en Erroll Klein Wassink uit Velp, is een agenturenbedrijf voor diverse meubel- en verlichtingsmerken in de Benelux waaronder Fabbian en Pallucco. Nadat in oktober 2020 Axis71 was toegevoegd, werd begin vorig jaar ook Unopiù aangekondigd, maar dit label is nu niet meer terug te vinden bij de gevoerde merken op de site van Design Lines. Dat geldt ook voor de toen nog genoemde namen: Casual Solutions, Cierre Imbottiti / Cierre Living, Coro Italia, Emmeti, Fim Umbrella's, Karpeta, Texturae, Viganò en Vondom. Het agenturenbedrijf is ook niet meer te vinden op De Woonindustrie (DWI).Links

www.axis71.com
www.cierreimbotitti.it
www.coroitalia.it
www.designlines.nl
www.dewoonindustrie.nl
www.enzosagenturen.nl
www.fabbian.it
www.fim-umbrella.com
www.halodesign.dk
www.karpeta.it
www.liujoliving.com
www.memedesign.it
www.pallucco.com
www.presotto.com
www.texturea.it
www.unopiu.com
www.viganooffice.it
www.vondom.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuin, buiten, terras, balkon, meubel, meubilair, stoel, tafel, fauteuil, sofa, kast, eettafel, kledingkast, bed, ledikant, ligstoel, tuinstoel, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, sunbed, salontafel, #designlinesagencies, #axis71, #cierreimbotitti, #coroitalia, #designlines, #dewoonindustrie, #enzosagenturen, #fabbian, #fimumbrella, #halodesign, #karpeta, #liujoliving, #memedesign, #pallucco, #presotto, #texturea, #unopiu, #viganooffice, #vondom

Gerelateerd nieuws
Jysk blijft groeien in Nederland
Jysk Nederland heeft in het boekjaar 2021/22 een recordomzet behaald van Ä 167,3 miljoen, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Ook nu de marktomstandigheden veranderen, blijft JYSK volop investeren in Nederland.
lees verder
Handgeblazen slaapkamerverlichting
Het Britse Rothschild & Bickers, dat gespecialiseerd is in handgeblazen glas, presenteert de Lantern-collectie. Een reeks decoratieve hanglampen en nieuwe wandlampen voor de slaapkamer.
lees verder
 
Nieuwe huisjurist VIIA
lees verder
Groen licht overname Home24
In oktober kondigde XXX Lutz aan Home 24 over te willen nemen, nu beveelt de raad van bestuur en de raad van commissarissen van de online webwinkel de aandeelhouders aan om het overnamebod te accepteren.
lees verder
 
Meubelbeurs Brussel back on track
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden