Gestoffeerde Arv

Dinsdag 05 november 2019

De bekroonde Stoel Arv van de Deense meubelfabrikant Brdr. Krüger Trćdrejeri is nu ook verkrijgbaar in een gestoffeerde variant.
Gestoffeerde Arv
Gestoffeerde Arv Gestoffeerde Arv

Brdr. Krüger is in 1886 door de broers Theodor en Ferdinand Krüger opgericht als een houtdraaiwerkplaats. Geleid door inmiddels de vijfde generatie Krügers produceert het bedrijf nu klassieke Deense designwaarden in een moderner jasje.
 
Brdr. Krüger werkt samen met ontwerpers. Zo werd in 2018 de stoel Arv - Deens voor erfgoed - door David Thulstrup geïntroduceerd met zitting en rug van traditioneel koord van geweven papier (foto 2 en 3). De Arv-stoel is gebaseerd op traditioneel Deens ontwerp met klassiek vakmanschap maar is toch eigentijds, elegant en licht.

Nu is er een gestoffeerde versie van deze eiken stoel uitgebracht (foto 1). Deze sluit visueel aan op het oorspronkelijk ontwerp, maar biedt een hoger comfort door een zachtere zit en een betere vlekwering. De bekleding kan in stof of leer worden uitgevoerd.

Brdr. Krüger wil de hele collectie daarnaast tijdelijk toegankelijk maken voor een breder publiek: het prijsniveau van de hele collectie is in de rest van 2019 verlaagd met maximaal 30%.

In België en Nederland heeft het bedrijf overigens nog geen dealers.
Links

www.brdr-kruger.com
www.studiodavidthulstrup.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, kantoor, meubilair, meubel, inrichting, bureau, tafel, stoel, bureaustoel, project, hospitality, webshop, ambacht, scandinavian, #brdrkruger, #brdrkruegertraedrejeri, #studiodavidthulstrup

Gerelateerd nieuws
Ook Salone del Mobile uitgesteld
Na het annuleren en uitstellen van diverse beurzen, is nu ook Salone del Mobile geannuleerd en uitgesteld tot juni.
lees verder
Nieuwe Piet Boons
Interieur- en productdesign Studio Piet Boon voegt drie gedurfde nieuwe ontwerpen aan de meubelcollectie toe en een in hoogte aangepast model.
lees verder
 
Herbruikbare stand voor Pode
lees verder
Nieuwe ceo Ekornes
Het Chinees-Noorse meubelconcern Ekornes, beter bekend van de Stressless relaxfauteuils en zitmeubelen en beddenmerk Svane, heeft een nieuwe directeur als opvolger van Olav Holst-Dyrnes.
lees verder
 
Take a Seat Please failliet
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden