Gestoffeerde Arv

Dinsdag 05 november 2019

De bekroonde Stoel Arv van de Deense meubelfabrikant Brdr. Krüger Trædrejeri is nu ook verkrijgbaar in een gestoffeerde variant.
Gestoffeerde Arv
Gestoffeerde Arv Gestoffeerde Arv

Brdr. Krüger is in 1886 door de broers Theodor en Ferdinand Krüger opgericht als een houtdraaiwerkplaats. Geleid door inmiddels de vijfde generatie Krügers produceert het bedrijf nu klassieke Deense designwaarden in een moderner jasje.
 
Brdr. Krüger werkt samen met ontwerpers. Zo werd in 2018 de stoel Arv - Deens voor erfgoed - door David Thulstrup geïntroduceerd met zitting en rug van traditioneel koord van geweven papier (foto 2 en 3). De Arv-stoel is gebaseerd op traditioneel Deens ontwerp met klassiek vakmanschap maar is toch eigentijds, elegant en licht.

Nu is er een gestoffeerde versie van deze eiken stoel uitgebracht (foto 1). Deze sluit visueel aan op het oorspronkelijk ontwerp, maar biedt een hoger comfort door een zachtere zit en een betere vlekwering. De bekleding kan in stof of leer worden uitgevoerd.

Brdr. Krüger wil de hele collectie daarnaast tijdelijk toegankelijk maken voor een breder publiek: het prijsniveau van de hele collectie is in de rest van 2019 verlaagd met maximaal 30%.

In België en Nederland heeft het bedrijf overigens nog geen dealers.
Links

www.brdr-kruger.com
www.studiodavidthulstrup.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, kantoor, meubilair, meubel, inrichting, bureau, tafel, stoel, bureaustoel, project, hospitality, webshop, ambacht, scandinavian, #brdrkruger, #brdrkruegertraedrejeri, #studiodavidthulstrup

Gerelateerd nieuws
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Salone del Mobile 2020 vervalt
Het zal niet meer als een grote verrassing komen: vanwege de corona-crisis vervalt de 2020-editie van Salone del Mobile in Rho - Milaan. De beurs wordt pas weer in 2021 gehouden.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder
2019 slecht voor Westwing
Was 2018 nog winstgevend voor Westwing, over 2019 scoorde de interieurwebwinkel een slecht resultaat.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden