Gestoffeerde Arv

Dinsdag 05 november 2019

De bekroonde Stoel Arv van de Deense meubelfabrikant Brdr. Krüger Trćdrejeri is nu ook verkrijgbaar in een gestoffeerde variant.
Gestoffeerde Arv
Gestoffeerde Arv Gestoffeerde Arv

Brdr. Krüger is in 1886 door de broers Theodor en Ferdinand Krüger opgericht als een houtdraaiwerkplaats. Geleid door inmiddels de vijfde generatie Krügers produceert het bedrijf nu klassieke Deense designwaarden in een moderner jasje.
 
Brdr. Krüger werkt samen met ontwerpers. Zo werd in 2018 de stoel Arv - Deens voor erfgoed - door David Thulstrup geïntroduceerd met zitting en rug van traditioneel koord van geweven papier (foto 2 en 3). De Arv-stoel is gebaseerd op traditioneel Deens ontwerp met klassiek vakmanschap maar is toch eigentijds, elegant en licht.

Nu is er een gestoffeerde versie van deze eiken stoel uitgebracht (foto 1). Deze sluit visueel aan op het oorspronkelijk ontwerp, maar biedt een hoger comfort door een zachtere zit en een betere vlekwering. De bekleding kan in stof of leer worden uitgevoerd.

Brdr. Krüger wil de hele collectie daarnaast tijdelijk toegankelijk maken voor een breder publiek: het prijsniveau van de hele collectie is in de rest van 2019 verlaagd met maximaal 30%.

In België en Nederland heeft het bedrijf overigens nog geen dealers.
Links

www.brdr-kruger.com
www.studiodavidthulstrup.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, kantoor, meubilair, meubel, inrichting, bureau, tafel, stoel, bureaustoel, project, hospitality, webshop, ambacht, scandinavian, #brdrkruger, #brdrkruegertraedrejeri, #studiodavidthulstrup

Gerelateerd nieuws
DPA Talk Welzijn & Design
Hoe dragen meubeldesigns en interieurontwerpen bij aan productiviteit, geluk en welzijn? Dat is het onderwerp van de 'Talk' in Design Post Amsterdam (DPA) op dinsdagavond 3 december.
lees verder
 
Out-of-office tafel Opera
lees verder
Vitra ook leasen via Flinders
Na Designlinq gaat ook Flinders Vitra-meubilair leasen. Flinders verwacht het zakelijk lease-aanbod in samenwerking met fabrikanten verder uit te breiden in de nabije toekomst.
lees verder
Kinnevik stapt uit Westwing
Kinnevik, de grootste aandeelhouder in Westwing, heeft al zijn aandelen verkocht. Rocket Internet is nu weer de grootste aandeelhouder
lees verder
Moroso en Diesel in Shanghai
Moroso en Diesel Living tonen binnenkort in Shanghai hun nieuws, vooral de rijke oogst uit het Milanese voorjaar.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden