Nieuwkomers DWI

Maandag 04 november 2019

Wie vandaag, maandag 4 november, niet naar de Meubelbeurs Brussel gaat kan de DWI MarketdayXL in Nieuwegein bezoeken. En kennismaken met een nieuwe huurder.
Nieuwkomers DWI

Normaal gesproken tijdens een DWI MarketdayXL in De Woonindustrie op de eerste maandag van de maand is afdeling slapen ook open. Dit keer is dat vanwege de Meubelbeurs in Brussel niet het geval. Dit wordt volgende week, op maandag 11 november tijdens de reguliere Marketday ingehaald.

De rest van de showrooms zijn wel geopend, waaronder ook de afdeling Verlichting en Home & Deco. Sinds vrijdag presenteert zich hier op de tweede verdieping een nieuwe huurder: het jubilerende (25 jaar) bedrijf Rogon uit Helmond met het merk Dutch Decor. Dit label omvat een decoratieve collectie accessoires van woningtextiel zoals kussens, kleedjes, plaids en tafellinnen (foto).

Volgende maand volgt Dyreskinn uit Rotterdam met een showroom in DWI met een collectie huiden en vachten, samen met Plaank. Plaank biedt een relatief nieuw concept op het gebied van houten snijplanken en leren schorten, waarbij de vervaardiging plaatsvindt via een sociale werkplaats.

Tenslotte zijn de (gewijzigde) data van de voor- en najaarsbeurs DWI in 2020 zijn nu definitief bepaald:
- zondag 9 tot en met dinsdag 11 februari 2020
- zondag 13 tot en met dinsdag 15 september 2020.

 

P.S. 02-12-2019: De beurzen zijn toch weer met een dag verlengd en lopen tot en met woensdag 12 februari respectievelijk 16 september.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.dyreskinn.nl
www.rogon.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, meubel, fauteuil, bank, zitbank, zitten, zitje, poef, lounge, loungebank, chaise longue, verlichting, decoratie, woonaccessoires, #marketdayxl, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi, #dyreskinn, #rogon, #plaank

Gerelateerd nieuws
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Textielinitiatieven tegen corona
De coronacrisis heeft veel negatieve gevolgen. Moeilijke tijden halen in veel gevallen echter ook het beste in mensen naar boven. Verschillende bedrijven in de woonbranche zetten zich in om de crisis te bestrijden.
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Salone del Mobile 2020 vervalt
Het zal niet meer als een grote verrassing komen: vanwege de corona-crisis vervalt de 2020-editie van Salone del Mobile in Rho - Milaan. De beurs wordt pas weer in 2021 gehouden.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden