Nieuwkomers DWI

Maandag 04 november 2019

Wie vandaag, maandag 4 november, niet naar de Meubelbeurs Brussel gaat kan de DWI MarketdayXL in Nieuwegein bezoeken. En kennismaken met een nieuwe huurder.
Nieuwkomers DWI

Normaal gesproken tijdens een DWI MarketdayXL in De Woonindustrie op de eerste maandag van de maand is afdeling slapen ook open. Dit keer is dat vanwege de Meubelbeurs in Brussel niet het geval. Dit wordt volgende week, op maandag 11 november tijdens de reguliere Marketday ingehaald.

De rest van de showrooms zijn wel geopend, waaronder ook de afdeling Verlichting en Home & Deco. Sinds vrijdag presenteert zich hier op de tweede verdieping een nieuwe huurder: het jubilerende (25 jaar) bedrijf Rogon uit Helmond met het merk Dutch Decor. Dit label omvat een decoratieve collectie accessoires van woningtextiel zoals kussens, kleedjes, plaids en tafellinnen (foto).

Volgende maand volgt Dyreskinn uit Rotterdam met een showroom in DWI met een collectie huiden en vachten, samen met Plaank. Plaank biedt een relatief nieuw concept op het gebied van houten snijplanken en leren schorten, waarbij de vervaardiging plaatsvindt via een sociale werkplaats.

Tenslotte zijn de (gewijzigde) data van de voor- en najaarsbeurs DWI in 2020 zijn nu definitief bepaald:
- zondag 9 tot en met dinsdag 11 februari 2020
- zondag 13 tot en met dinsdag 15 september 2020.

 

P.S. 02-12-2019: De beurzen zijn toch weer met een dag verlengd en lopen tot en met woensdag 12 februari respectievelijk 16 september.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.dyreskinn.nl
www.rogon.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, meubel, fauteuil, bank, zitbank, zitten, zitje, poef, lounge, loungebank, chaise longue, verlichting, decoratie, woonaccessoires, #marketdayxl, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi, #dyreskinn, #rogon, #plaank

Gerelateerd nieuws
Horrenseizoen komt eraan
Het voorjaar komt eraan en dus is het tijd om het nieuws in de Multisol horren collectie onder de aandacht te brengen. Deze wordt geleverd door Headlam.
lees verder
 
LED verlichting niet verplicht
lees verder
Divers aanbod op Spotlight
Op 8 en 9 maart vindt in Nieuwegein de voorjaarseditie van vakbeurs Spotlight plaats. Hier wordt een uitgebreid aanbod aan decoratie-artikelen getoond. Van woonaccessoires, homedeco, design, gifts, gedekte tafel, speelgoed, tot stationery en lifestyle.
lees verder
Kranendijk accountmanager Bijlard
Op 1 februari jl. is Erik Kranendijk als accountmanager Oost-Nederland bij Bijlard International in dienst getreden.
lees verder
Nieuwe legvoorschriften vloeren
Vloerenleggers opgelet! Jullie mening wordt gevraagd om te komen tot een nieuwe versie ter vervanging van de huidige Legvoorschriften Parket uit 2012.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden