Nieuwkomers DWI

Maandag 04 november 2019

Wie vandaag, maandag 4 november, niet naar de Meubelbeurs Brussel gaat kan de DWI MarketdayXL in Nieuwegein bezoeken. En kennismaken met een nieuwe huurder.
Nieuwkomers DWI

Normaal gesproken tijdens een DWI MarketdayXL in De Woonindustrie op de eerste maandag van de maand is afdeling slapen ook open. Dit keer is dat vanwege de Meubelbeurs in Brussel niet het geval. Dit wordt volgende week, op maandag 11 november tijdens de reguliere Marketday ingehaald.

De rest van de showrooms zijn wel geopend, waaronder ook de afdeling Verlichting en Home & Deco. Sinds vrijdag presenteert zich hier op de tweede verdieping een nieuwe huurder: het jubilerende (25 jaar) bedrijf Rogon uit Helmond met het merk Dutch Decor. Dit label omvat een decoratieve collectie accessoires van woningtextiel zoals kussens, kleedjes, plaids en tafellinnen (foto).

Volgende maand volgt Dyreskinn uit Rotterdam met een showroom in DWI met een collectie huiden en vachten, samen met Plaank. Plaank biedt een relatief nieuw concept op het gebied van houten snijplanken en leren schorten, waarbij de vervaardiging plaatsvindt via een sociale werkplaats.

Tenslotte zijn de (gewijzigde) data van de voor- en najaarsbeurs DWI in 2020 zijn nu definitief bepaald:
- zondag 9 tot en met dinsdag 11 februari 2020
- zondag 13 tot en met dinsdag 15 september 2020.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.dyreskinn.nl
www.rogon.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, meubel, fauteuil, bank, zitbank, zitten, zitje, poef, lounge, loungebank, chaise longue, verlichting, decoratie, woonaccessoires, #marketdayxl, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi, #dyreskinn, #rogon, #plaank

Gerelateerd nieuws
Carpetright overgenomen
De bekende retailketen Carpetright wordt overgenomen door zijn grootste aandeelhouder, vermogensbeheerder Meditor. Voor een schijntje?
lees verder
DPA Talk Welzijn & Design
Hoe dragen meubeldesigns en interieurontwerpen bij aan productiviteit, geluk en welzijn? Dat is het onderwerp van de 'Talk' in Design Post Amsterdam (DPA) op dinsdagavond 3 december.
lees verder
Projectversie Coretec
US Floors heeft een projectversie van haar vloer Coretec uitgebracht: sterker, stabieler en dunner.
lees verder
Showup biedt online inkoop
Deelnemers van inkoopbeurs Showup kunnen voortaan via Orderchamp ook buiten de beurs om hun merken te verkopen.
lees verder
 
Onderweg met Inretail
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden