Fonq verlaat ook Duitsland

Vrijdag 24 juli 2020

Publiceerden we eerder vandaag over het verkopen via marktplaatsen waarbij ook Fonq werd genoemd. Nu is bekend geworden dat de Utrechtse interieurmarktplaats zich terugtrekt uit Duitsland.
Fonq verlaat ook Duitsland

Fonq sluit na acht jaar deuren in Duitsland omdat het zich puur wil richten op winstgevende groei in Nederland en België. Ruim twee jaar geleden was al besloten om het bewerken van de markt in Frankrijk en Oostenrijk de rug toe te keren en zou later ook Duitsland volgen, zo meldt Emerce. Dat is volgens de kersverse ceo Jeremiah Albinus afgelopen maart besloten.

Tijdens de coronavirus gingen consumenten meer geld uitgeven aan het huis en tuin. Fonq besloot daarom alle aandacht aan de Nederlandse en Belgische markt te geven en ook niet meer op buitenlandse marktplaatsen te doen, omdat die volgens Albinus al geen substantiële verkopen meer opleverden. De buitenlandse markt is blijkbaar toch moeilijker te bewerken dan het leek.Links

www.fonq.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, woninginrichter, retail, etail, winkel, online, meubelen, accessoires, decoratie, economie. meubel, meubelwinkel, e-commerce, internet, woonwinkel, online, webwinkel, webshop, marktplaats, platform, verkoop, #fonq

Gerelateerd nieuws
Doe-het-zelf lamp van LZF
De nieuwste lamp van Spaanse verlichtingsfabrikant LZF is Maruja, een hanglamp die de gebruiker zelf monteert.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
Fakkel van Ego Paris
Tuinmeubelfabrikant Ego Paris uit Belleville sur Sa˘ne heeft als aanvulling op haar fraaie serie tuimeubelen nu ook een bijzondere outdoor-lamp ge´ntroduceerd: de Torch.
lees verder
Gezelligheid bij Cosy Villa
Cosy Villa is een Nederlandse meubelmerk van LS Developments uit Beneden Leeuwen dat nieuw landelijk wonen en gezelligheid wil uitstralen.
lees verder
 
Beds & Bedding terug in Almere
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden