Fonq verlaat ook Duitsland

Vrijdag 24 juli 2020

Publiceerden we eerder vandaag over het verkopen via marktplaatsen waarbij ook Fonq werd genoemd. Nu is bekend geworden dat de Utrechtse interieurmarktplaats zich terugtrekt uit Duitsland.
Fonq verlaat ook Duitsland

Fonq sluit na acht jaar deuren in Duitsland omdat het zich puur wil richten op winstgevende groei in Nederland en België. Ruim twee jaar geleden was al besloten om het bewerken van de markt in Frankrijk en Oostenrijk de rug toe te keren en zou later ook Duitsland volgen, zo meldt Emerce. Dat is volgens de kersverse ceo Jeremiah Albinus afgelopen maart besloten.

Tijdens de coronavirus gingen consumenten meer geld uitgeven aan het huis en tuin. Fonq besloot daarom alle aandacht aan de Nederlandse en Belgische markt te geven en ook niet meer op buitenlandse marktplaatsen te doen, omdat die volgens Albinus al geen substantiële verkopen meer opleverden. De buitenlandse markt is blijkbaar toch moeilijker te bewerken dan het leek.Links

www.fonq.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, woninginrichter, retail, etail, winkel, online, meubelen, accessoires, decoratie, economie. meubel, meubelwinkel, e-commerce, internet, woonwinkel, online, webwinkel, webshop, marktplaats, platform, verkoop, #fonq

Gerelateerd nieuws
Bio-stoelen van hennep
De kantoormeubelproducent Vepadrentea heeft een duurzame collectie stoelen gelanceerd met een kuip van hennep en hars als bindmiddel.
lees verder
Modulaire Molo
Molo is volgens Kettal een voorbeeld van een modulaire bank in zijn puurste vorm. De bank is gemaakt om zich makkelijk aan te passen aan de gewenste situatie en ruimte.
lees verder
 
Kauwgom-bubbel lamp
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
Nieuw bed Pure
Beddenmaker Loof maakt naar eigen zeggen duurzame houten bedden in Nederland en heeft nu een nieuw model in de collectie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden