Nieuwe (slaap)namen voor DWI

Maandag 27 juli 2020

De Vakdagen van De Woonindustrie zien er steeds beter uit. Al 27 slaapmerken hebben zich aangemeld voor deelname, en ook verschillende andere merken komen voor het eerst naar Nieuwegein, of keren terug.
Nieuwe (slaap)namen voor DWI

In juni werd al bekend dat Vakbeurs Slapen plaatsvindt binnen De Woonindustrie (DWI). Van 13-15 september en op 21 en 22 september is daardoor een groot aantal slaapexposanten in showroomcentrum te vinden. Ook andere slaapmerken voelen zich daarom aangetrokken tot DWI. Dit geldt tot  nu toe voor Treca Paris (foto) en Velda Bedding. De laatste keert terug na een korte afwezigheid, want: ‘oude liefde roest niet’.

 

Ook binnen andere productgroepen is nieuws te melden. Zo is verlichtingsmerk Nordlux vanaf 1 september in het centrum te zien. Ook de Franse tafelfabrikant Akante en specialist in relaxfauteuils Himolla zijn nieuw in DWI. Eerder meldden wij al dat ook Mondiart naar Nieuwegein komt, in de glazen koepel van het gebouw.

 

Dan nog enkele veranderingen, Janssens Oriënt Carpets verhuist naar de stand op de eerste verdieping waar voorheen Ojee zat. Cartel Living krijgt de oude ruimte van Janssens Oriënt Carpets erbij en breidt dus flink uit. Ook Life is a Jungle breidt zijn showroom uit en verdubbelt de standruimte. Tot slot onderzoekt DWI de mogelijkheid om de catering tijdens de vakdagen gratis aan te bieden. Als dit doorgaat dan wordt de catering geregeld in het Artrium.

 

Voor het bezoeken aan de Vakdagen is registreren voor een timeslot nu mogelijk via deze link.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.treca.com
www.velda.net
www.nordlux.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, textiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, smart home, afbouw, advies, marketday, marketdayxl, najaarsbeurs corona, virus, covid19, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi, #vakbeursslapen, #treca, #velda, #nordlux

Gerelateerd nieuws
Modulaire Molo
Molo is volgens Kettal een voorbeeld van een modulaire bank in zijn puurste vorm. De bank is gemaakt om zich makkelijk aan te passen aan de gewenste situatie en ruimte.
lees verder
 
Kauwgom-bubbel lamp
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
Nieuw bed Pure
Beddenmaker Loof maakt naar eigen zeggen duurzame houten bedden in Nederland en heeft nu een nieuw model in de collectie.
lees verder
Deense meubels via Lunar
De Belgische agent Lunar Society is sinds begin deze maand gestart met het vertegenwoordigen van een typisch Scandinavisch meubelmerk in de Benelux.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden