Nieuwe (slaap)namen voor DWI

Maandag 27 juli 2020

De Vakdagen van De Woonindustrie zien er steeds beter uit. Al 27 slaapmerken hebben zich aangemeld voor deelname, en ook verschillende andere merken komen voor het eerst naar Nieuwegein, of keren terug.
Nieuwe (slaap)namen voor DWI

In juni werd al bekend dat Vakbeurs Slapen plaatsvindt binnen De Woonindustrie (DWI). Van 13-15 september en op 21 en 22 september is daardoor een groot aantal slaapexposanten in showroomcentrum te vinden. Ook andere slaapmerken voelen zich daarom aangetrokken tot DWI. Dit geldt tot  nu toe voor Treca Paris (foto) en Velda Bedding. De laatste keert terug na een korte afwezigheid, want: ‘oude liefde roest niet’.

 

Ook binnen andere productgroepen is nieuws te melden. Zo is verlichtingsmerk Nordlux vanaf 1 september in het centrum te zien. Ook de Franse tafelfabrikant Akante en specialist in relaxfauteuils Himolla zijn nieuw in DWI. Eerder meldden wij al dat ook Mondiart naar Nieuwegein komt, in de glazen koepel van het gebouw.

 

Dan nog enkele veranderingen, Janssens Oriënt Carpets verhuist naar de stand op de eerste verdieping waar voorheen Ojee zat. Cartel Living krijgt de oude ruimte van Janssens Oriënt Carpets erbij en breidt dus flink uit. Ook Life is a Jungle breidt zijn showroom uit en verdubbelt de standruimte. Tot slot onderzoekt DWI de mogelijkheid om de catering tijdens de vakdagen gratis aan te bieden. Als dit doorgaat dan wordt de catering geregeld in het Artrium.

 

Voor het bezoeken aan de Vakdagen is registreren voor een timeslot nu mogelijk via deze link.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.treca.com
www.velda.net
www.nordlux.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, textiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, smart home, afbouw, advies, marketday, marketdayxl, najaarsbeurs corona, virus, covid19, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi, #vakbeursslapen, #treca, #velda, #nordlux

Gerelateerd nieuws
Doe-het-zelf lamp van LZF
De nieuwste lamp van Spaanse verlichtingsfabrikant LZF is Maruja, een hanglamp die de gebruiker zelf monteert.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
Fakkel van Ego Paris
Tuinmeubelfabrikant Ego Paris uit Belleville sur Sa˘ne heeft als aanvulling op haar fraaie serie tuimeubelen nu ook een bijzondere outdoor-lamp ge´ntroduceerd: de Torch.
lees verder
Gezelligheid bij Cosy Villa
Cosy Villa is een Nederlandse meubelmerk van LS Developments uit Beneden Leeuwen dat nieuw landelijk wonen en gezelligheid wil uitstralen.
lees verder
 
Beds & Bedding terug in Almere
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden