Facelift voor allemansvriend

Woensdag 14 juli 2021

Tijdens de ontwikkeling van Dirk heeft Jamé Janssen Meubelen (Jamé) minder de focus gelegd op een nieuwe verrassende vormentaal, maar is het bedrijf uitgegaan van successen uit het verleden.
Facelift voor allemansvriend

Vanuit commercieel oogpunt heeft Jamé hun ‘best verkochte allemansvriend’ een lichte facelift gegeven. Door zijn kenmerkende poten krijgt Dirk volgens het bedrijf zijn eigen karakter. Er zit nog meer in het vat, want binnenkort wordt zijn broertje Artur geïntroduceerd.

 

Model Dirk is ook uitgevoerd in een fauteuil en er volgen meer uitbreidingen zoals o.a. een hoekbank en een dormeuse. Deze zullen te zien zijn in de showroom tijdens de huisshow dagen. Wie een kijkje wil komen nemen in de fabriek in Oss is welkom op 12, 13, 14, 20 en 21 september.

 

Naast de productiefaciliteit van Jamé zijn hier ook de merken Zizeau, Noowa en LUQZ te bekijken.Links

www.jame.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, event, meubel, fauteuil, bank, #jame, #zizeau, #noowa, #Luqz

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder
Nieuwe filialen Bolia
Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden