Facelift voor allemansvriend

Woensdag 14 juli 2021

Tijdens de ontwikkeling van Dirk heeft Jamé Janssen Meubelen (Jamé) minder de focus gelegd op een nieuwe verrassende vormentaal, maar is het bedrijf uitgegaan van successen uit het verleden.
Facelift voor allemansvriend

Vanuit commercieel oogpunt heeft Jamé hun ‘best verkochte allemansvriend’ een lichte facelift gegeven. Door zijn kenmerkende poten krijgt Dirk volgens het bedrijf zijn eigen karakter. Er zit nog meer in het vat, want binnenkort wordt zijn broertje Artur geïntroduceerd.

 

Model Dirk is ook uitgevoerd in een fauteuil en er volgen meer uitbreidingen zoals o.a. een hoekbank en een dormeuse. Deze zullen te zien zijn in de showroom tijdens de huisshow dagen. Wie een kijkje wil komen nemen in de fabriek in Oss is welkom op 12, 13, 14, 20 en 21 september.

 

Naast de productiefaciliteit van Jamé zijn hier ook de merken Zizeau, Noowa en LUQZ te bekijken.Links

www.jame.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, event, meubel, fauteuil, bank, #jame, #zizeau, #noowa, #Luqz

Gerelateerd nieuws
 
Ontwerp door de natuur
lees verder
Bernard Deheegher overleden
Bernard Deheegher, oud werknemer van Belgofurn en Fedustria, is eergisteren op 70-jarige leeftijd overleden.
lees verder
 
Maak kennis met de LXR18
lees verder
Eerste paal LFG Breukelen
Leolux Furniture Group (LFG) laat in Breukelen een Experience Center bouwen. De eerste paal voor de nieuwbouw werd vandaag, 14 oktober, geslagen door de vierde generatie van het Nederlandse familiebedrijf.
lees verder
Gelukkig bij Nancy Homestore
[sponsored artikel] - In het Centrum van Rotterdam zit de showroom van Nancy Homestore: een interieurzaak die met winkel en webshop er naar streeft om mensen blijer en gelukkiger te maken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden