Leonardo zwaait uit

Dinsdag 13 juli 2021

Na 40 jaar bij het bedrijf nam Gerd Sondermann eind juni afscheid van Glaskoch B. Koch jr. GmbH (Leonardo). De glasspecialist voegt daarnaast een collectie vazen aan zijn assortiment toe.
Leonardo zwaait uit
Leonardo zwaait uit

Na zijn opleiding in de porseleinindustrie en een paar jaar in de verkoop bij Glaskoch, werd Gerd Sondermann (foto 2 rechts) deel van de verkoopdirectie en had hij ook de leiding over van het buitendienstteam. De continue ontwikkeling en versterking van de vakhandel waren enkele van zijn speerpunten. Ook werd onder zijn leiding het B2B-industrieportaal Invenido opgericht.

 

De eigenaren Bianca en Oliver Kleine danken Sondermann voor zijn loyaliteit aan het bedrijf en de altijd fijne en professionele samenwerking. Zijn taken worden overgenomen door sales manager Michael Despineux (foto 2 links) en de afdelingshoofden. Despineux is sinds enkele jaren verantwoordelijk voor de internationale verkoop en sinds april 2021 ook voor de algemene verkoop.

 

Een nieuwe collectie vazen Centro (foto 1) vult het assortiment van Leonardo aan. Geometrische vormen en diverse kleuren worden hierin met elkaar gecombineerd. Deze elegante, strakke designs komen volgens Glaskoch in ieder interieur goed tot hun recht.

 Links

www.leonardo-glass.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, winkel, showroom, woonaccessoire, lifestyle-product, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, glas, glazen, schaal, vaas, pensionering, personalia, #centro, #leonardo, #glaskoch

Gerelateerd nieuws
Honingkleurige glaskunst
Het Tsjechische Rückl is gespecialiseerd in het eeuwenoude ambacht van het glasblazen. Sinds 2017 vaart het bedrijf een moderne koers, met nieuwe collectie ontwikkeld door Rückl Art Director Rony Plesl.
lees verder
Gelukkig bij Nancy Homestore
[sponsored artikel] - In het Centrum van Rotterdam zit de showroom van Nancy Homestore: een interieurzaak die met winkel en webshop er naar streeft om mensen blijer en gelukkiger te maken.
lees verder
 
DWI verplaatst MDXL Project & Interieur
lees verder
 
Home Philosophies agent voor Unopiu
lees verder
Verduurzaming ook bij houtkachels
[Sponsored artikel] - Dat traditionele houthaarden niet het meest milieuvriendelijk zijn is algemeen bekend. Hoe het met de duurzaamheid van moderne houthaarden is gesteld, lees je in dit artikel.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden