Nieuw en populair bij Orderchamp

Woensdag 14 juli 2021

Digitale orderplatform Orderchamp biedt producten aan van meer dan 1.500 merken. Wellicht te veel om allemaal te bekijken. Wij stellen daarom regelmatig enkele nieuwkomers en hardlopers voor.
Nieuw en populair bij Orderchamp
Nieuw en populair bij Orderchamp Nieuw en populair bij Orderchamp Nieuw en populair bij Orderchamp

Tussen de nieuwe merken van Orderchamp bevindt zich dit keer het Spaanse Kuatro Carpets. Dit levert vloerkleden van - naar eigen zeggen - hoge kwaliteit, in uiteenlopende kwaliteiten en afmetingen. De tapijten en kleden worden hoofdzakelijk gemaakt van natuurlijke materialen zoals wol, jute en katoen. Van grof stoer tot zeer verfijnd. Afgebeeld is één van de kleden van het bedrijf, handgemaakt in Spanje, van 85% wol en 15% katoen.

 

Het Britse Panda Botanicals begon in 2017 met het maken van Eco Soy Wax Candles om een alternatief te bieden voor petroleumkaarsen. Het bedrijf schenkt de kaarsen met de hand in functionele blikken en potten. Ze kunnen worden gerecycled en hergebruikt. Alle geuren zijn ftalaatvrij en dierproefvrij, de lonten hebben een kern van katoen (geen zink) en de was is een mengsel van koolzaad en soja. De handgemaakte cacao-sojakaars ruikt naar cacao, jasmijn en petitgrain op een basis van droog hout, amber en vanille.

 

In de categorie Best Verkocht, het beeld Groep, van Gilde Handwerk. Gilde is een Duitse groothandel in cadeauartikelen, decoratieartikelen en creatieve woonaccessoires. Het beeld is gemaakt van polysteen, bronskleurig met een zwarte basis met een slogan.

De tafellamp op foto vier is van het verlichtingsbedrijf Markslöjd uit Zweden. Plafondlampen, vloerlampen, wandlampen en nog veel meer verlichting voor het hele huis is in het assortiment van dit bedrijf te vinden.Links

www.orderchamp.com
www.kuatrocarpets.com
www.pandabotanicals.com
www.gildehandwerk.com
www.markslojd.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, upcylce, recycle, duurzaam, duurzaamheid, kinderkamer, jeugdkamer, online, platform, inkoop, #orderchamp, #orderchampunveils, #kuatrocarpets, #pandabotanicals, #gildehandwerk, #markslojd

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
Nieuw projectgamma Occhio
Met Occhio+ wil Occhio een allesomvattende lichtplanning in projecten - zowel in de particuliere als in de commerciŽle sector - kunnen aanbieden. Dit concept brengt nieuwe producten en productuitbreidingen op de markt, die het toepassingsgebied van de verlichtingsproducent vergroot.
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder
Digitale deel Light + Building
Light + Building combineert volgens organisator Messe Frankfurt in 2022 het beste van twee werelden: van 13 tot 18 maart als fysiek evenement en tegelijkertijd, en een hele week erna, digitaal.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden