Draadloos Nimbus duo

Donderdag 15 juli 2021

Verlichtingfabrikant Nimbus heeft er twee een slank duo bij. Roxxane Leggera CL in robijnrood en grafietgrijs.
Draadloos Nimbus duo
Draadloos Nimbus duo Draadloos Nimbus duo

Lichtspecialist Nimbus uit Stuttgart beschrijft het Roxxane Leggera CL-duo als een gezellig kleurenpaar: niet alledaags, meeslepend en toch harmonieus. De gebruiker pakt ze op aan het discrete handvat en plaatst ze waar ze nodig zijn. Dicht bij elkaar, of los van elkaar apart. Ze kunnen zelfs mee naar buiten worden genomen. Interieurontwerpers werken vaak met contrasten om ruimtes een sfeer van levendigheid en balans te geven. Geen enkele kleur heeft volgens Nimbus echter zo'n sensuele, warme en energierijke impact als robijnrood. Grafietgrijs brengt deze kleur volgens het ontwerpteam in balans.

 

Roxxane Leggera CL is gemaakt van aluminium en zeer licht. Mocht het licht na vele uren gebruik uitgaan, dan kan het in een plug-and-play-handeling opgeladen worden. Het groeiende assortiment snoerloze armaturen van de Nimbus Group creëert naar eigen zeggen duizend-en-een mogelijkheden om de gewenste lichtbron op een favoriete plek te plaatsen.Links

www.nimbus-group.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, licht, led, vloerlamp, verlichting, spot, dim, halogeen, led, armatuur, #nimbus, #nimbusgroup, #nimbuslighting, #RoxxaneLeggeraCL

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
Nieuw projectgamma Occhio
Met Occhio+ wil Occhio een allesomvattende lichtplanning in projecten - zowel in de particuliere als in de commerciŽle sector - kunnen aanbieden. Dit concept brengt nieuwe producten en productuitbreidingen op de markt, die het toepassingsgebied van de verlichtingsproducent vergroot.
lees verder
Digitale deel Light + Building
Light + Building combineert volgens organisator Messe Frankfurt in 2022 het beste van twee werelden: van 13 tot 18 maart als fysiek evenement en tegelijkertijd, en een hele week erna, digitaal.
lees verder
Nieuwe filialen Bolia
Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden