Draadloos Nimbus duo

Donderdag 15 juli 2021

Verlichtingfabrikant Nimbus heeft er twee een slank duo bij. Roxxane Leggera CL in robijnrood en grafietgrijs.
Draadloos Nimbus duo
Draadloos Nimbus duo Draadloos Nimbus duo

Lichtspecialist Nimbus uit Stuttgart beschrijft het Roxxane Leggera CL-duo als een gezellig kleurenpaar: niet alledaags, meeslepend en toch harmonieus. De gebruiker pakt ze op aan het discrete handvat en plaatst ze waar ze nodig zijn. Dicht bij elkaar, of los van elkaar apart. Ze kunnen zelfs mee naar buiten worden genomen. Interieurontwerpers werken vaak met contrasten om ruimtes een sfeer van levendigheid en balans te geven. Geen enkele kleur heeft volgens Nimbus echter zo'n sensuele, warme en energierijke impact als robijnrood. Grafietgrijs brengt deze kleur volgens het ontwerpteam in balans.

 

Roxxane Leggera CL is gemaakt van aluminium en zeer licht. Mocht het licht na vele uren gebruik uitgaan, dan kan het in een plug-and-play-handeling opgeladen worden. Het groeiende assortiment snoerloze armaturen van de Nimbus Group creëert naar eigen zeggen duizend-en-een mogelijkheden om de gewenste lichtbron op een favoriete plek te plaatsen.Links

www.nimbus-group.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, licht, led, vloerlamp, verlichting, spot, dim, halogeen, led, armatuur, #nimbus, #nimbusgroup, #nimbuslighting, #RoxxaneLeggeraCL

Gerelateerd nieuws
 
Sfeer in Arnhem
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
Oskar doet Prandina in Belux
Studio Oskar is recent de exclusieve agent voor Prandina in BelgiŽ en Luxemburg geworden.
lees verder
 
Signify gaat voor klasse A
lees verder
Succesvol Showup
Op 5 en 6 september vond Showup weer plaats in Expo Haarlemmermeer. Een bruisend evenement, waar vanaf spatte dat zowel ondernemers als bezoekers blij waren om weer live inspiratie op te kunnen doen. Interieurjournaal haalt wat krenten uit de pap.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden