Expositieruimte Kortrijk

Donderdag 15 juli 2021

Voor wie op zoek is naar bijzondere showroomlocatie is in Kortijk een uitgelezen plek te vinden. Het Koetshuis, deel van de site Loof.
Expositieruimte Kortrijk

De site Loof, tot voor kort verscholen achter het voormalige ziekenhuis AZ Groeninge, wordt een plek waar Kortrijkzanen zullen kunnen ontspannen, wonen en werken. In afwachting van de start van het bouwproces willen Compagnie Het Zoute en Stad Kortrijk het potentieel van de site reeds openstellen voor de buurt aan de hand van een tijdelijke invulling (TAB).

 

Sindskort is hier onder meer Het Koetshuis te vinden. Dit is een platform voor designers, artiesten en ondernemers met een eigen missie en verhaal. Het Koetshuis stelt host Guillaume open als een nieuwe conceptstore en ontmoetingsplek. Belgische designers, designlabels en kunstenaars worden uitgenodigd om hier hun werk te tonen.

 

Een blik op het interieur van het Koetshuis: Salontafel Bardot, een ontwerp van Jielt Gregoire voor Volmaakt designlabel. BB pendels, design Armand&Francine wemakethings voor Volmaakt. Boekensteunen Arie en Alix tafellamp van Sep Verboom voor Volmaakt.Links

www.hetkoetshuiskortijk.be
www.volmaakt.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, #designregiokortrijk #showroom #localdesign #sustainabledesign #kortrijk. #volmaaktdesignlabel,#hetkoetshuiskortijk

Gerelateerd nieuws
Winnaars van het NKWP
Tijdens de laatste dag van de vakbeurs Incoda zijn de nieuwe kampioenen van het NK Woning- en Projectstofferen (NKWP) bekend gemaakt. Bij de junioren ging de eerste prijs naar Kay Winters, bij de senioren won Anco Rijstenbil voor de derde keer op rij.
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
 
Samenwerking interieurarchitecten
lees verder
De Rothschild koopt pand Meubitrend
Edmond de Rothschild Reim koopt groot complex in Oss. Het gaat om het pand van Meubitrend.
lees verder
Succesvolle eerste DWI Najaarsvakdagen
De organisatie, die mede namens de exposanten voor gratis catering zorgt, is zeer tevreden over de eerste serie van de Najaarsvakdagen in De Woonindustrie (DWI). Nog niet geweest? De tweede serie is komende maandag 20 en dinsdag 21 september.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden