Expositieruimte Kortrijk

Donderdag 15 juli 2021

Voor wie op zoek is naar bijzondere showroomlocatie is in Kortijk een uitgelezen plek te vinden. Het Koetshuis, deel van de site Loof.
Expositieruimte Kortrijk

De site Loof, tot voor kort verscholen achter het voormalige ziekenhuis AZ Groeninge, wordt een plek waar Kortrijkzanen zullen kunnen ontspannen, wonen en werken. In afwachting van de start van het bouwproces willen Compagnie Het Zoute en Stad Kortrijk het potentieel van de site reeds openstellen voor de buurt aan de hand van een tijdelijke invulling (TAB).

 

Sindskort is hier onder meer Het Koetshuis te vinden. Dit is een platform voor designers, artiesten en ondernemers met een eigen missie en verhaal. Het Koetshuis stelt host Guillaume open als een nieuwe conceptstore en ontmoetingsplek. Belgische designers, designlabels en kunstenaars worden uitgenodigd om hier hun werk te tonen.

 

Een blik op het interieur van het Koetshuis: Salontafel Bardot, een ontwerp van Jielt Gregoire voor Volmaakt designlabel. BB pendels, design Armand&Francine wemakethings voor Volmaakt. Boekensteunen Arie en Alix tafellamp van Sep Verboom voor Volmaakt.Links

www.hetkoetshuiskortijk.be
www.volmaakt.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, #designregiokortrijk #showroom #localdesign #sustainabledesign #kortrijk. #volmaaktdesignlabel,#hetkoetshuiskortijk

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder
Digitale deel Light + Building
Light + Building combineert volgens organisator Messe Frankfurt in 2022 het beste van twee werelden: van 13 tot 18 maart als fysiek evenement en tegelijkertijd, en een hele week erna, digitaal.
lees verder
Nieuwe filialen Bolia
Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden