Cover New Ground thema Domotex

Donderdag 15 juli 2021

Cover New Ground is het hoofdthema van Domotex 2022 , dat van 13 tot 16 januari weer zijn deuren opent in Hannover.
Cover New Ground thema Domotex

Het thema staat voor gezond, natuurlijk en duurzaam leven. Dit is volgens organisator Deutsche Messe actueler dan ooit. Cover New Ground staat ook voor een verandering van perspectief, de beurs onderzoekt volgens global director Sonia Wedell-Castellano hoe duurzaam en gezond de materialen zijn waarvan vloeren worden gemaakt. Maar ook de decoratieve rol wordt niet over het hoofd gezien. Een nieuwe horizon, het ontdekken van nieuwe gebieden. Daar staat het thema voor.

 

Het thema is onderverdeeld drie subthema’s. New Coverings gaat over gezonde woon- en werkomgevingen met milieuvriendelijke materialen en productieprocessen en het streven naar een circulair gebruik. New Grounds toont vloeren als een nieuwe focus voor veeleisende toepassingsgebieden in het pand: tapijten, houten en composietvloeren voor buitenruimtes en de vervagende grens tussen binnen- en buitenruimtes. Ook op andere gebieden vervaagt de grens, want vloerbedekking kan volgens Domotex ook prima op de muur of als deel van het meubilair. New Ways to Market slaat ten slotte op het aanpassen aan veranderende marktsituaties. Zoals onder meer de verkoop via social media.

 

Zes maanden voor Domotex plaatsvindt is 95% van de vierkante meters al verhuurd volgens organisatie die daarom positief gestemd is. Naast fysiek vindt de beurs ook digitaal plaats.Links

www.domotex.de
www.messe.de
www.messe.be
www.hannover-beurs.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, karpet, pers, oosterse tapijten, kelims, zieglers, entreemat, mat, entree, deurmat, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, trend, outdoor, wellness, health, corona, covid19, #domotex, #domotex2022, #deutschemesse, #hannoverbeurs, #messe,

Gerelateerd nieuws
Innovatieve vloer in 3D geprint huis
In Beckum, in het Duitse Noordrijn-Westfalen, werd onlangs het eerste geprinte huis van Duitsland geopend. De vloer in dit innovatieve gebouw is afkomstig van de nabij gevestigde fabrikant Meisterwerke.
lees verder
Winnaars van het NKWP
Tijdens de laatste dag van de vakbeurs Incoda zijn de nieuwe kampioenen van het NK Woning- en Projectstofferen (NKWP) bekend gemaakt. Bij de junioren ging de eerste prijs naar Kay Winters, bij de senioren won Anco Rijstenbil voor de derde keer op rij.
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
 
Coretec weer op TV
lees verder
Incoda succesvol verlopen
De Incoda in Gorinchem was een zeer geanimeerde beurs met een prima uitstraling. Dat maakt het tot een succes, al is het aantal bezoekers een stukje lager geweest dan de beurs voor de pandemie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden