Retro wifi lampen van Innr

Vrijdag 16 juli 2021

Innr, specialist in de slimme verlichtingsmarkt, breidt zijn assortiment uit met drie verschillende retro ledlampen.
Retro wifi lampen van Innr
Retro wifi lampen van Innr Retro wifi lampen van Innr

Deze vintage wifi lampen zijn te bedienen via de Innr-app, een centrale besturingseenheid (bridge) is hierbij niet nodig. De ‘filament’-look is gevat in transparante geel/gouden bollen van echt glas. Na installatie kunnen de lampen vanaf elke plek worden bediend en automatisch worden in- en uitgeschakeld via een timer. De helderheid is natuurlijk zelf in te stellen, maar Innr heeft ook diverse lichtopties klaargezet in de app. Zoals zonsopgang of zonsondergang, maar er zijn ook voor instelling voor wakker worden of gaan slapen. De lampen passen op elke standaard E27 fitting.

 

De lampen worden aangeboden in een verpakking van twee stuks. Er zijn drie varianten beschikbaar: Bulb, Globe en Edison. De productnamen zijn WRF 763-2 voor de Vintage Bulb, WRF 761-2 voor de Globe bulb en WRF 764-2 voor de Edison editie. Deze lampen maakt diverse licht designs mogelijk met een warme gouden lichtkleur van 2200 Kelvin en een gemiddelde lichtsterkte van 350 lumen.

 

Innr heeft naast deze vintage wifi lampen ook slimme witte LED lampen en slimme gekleurde LED lampen in het assortiment. Bekijk hier het volledige wifi assortiment van Innr. Uit de vierde editie van de Smart Home Monitor, het onderzoek van Multiscope bleek dat 3% van de 6.300 ondervraagden slimme verlichting van Innr bezit.Links

www.innr.com
www.multiscope.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, retail, winkel, licht, verlichting, lamp, fabrikant, led, halogeen, armatuur, domotica, bluetooth, app, wifi, #innr, #multiscope

Gerelateerd nieuws
 
Sfeer in Arnhem
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
Oskar doet Prandina in Belux
Studio Oskar is recent de exclusieve agent voor Prandina in BelgiŽ en Luxemburg geworden.
lees verder
 
Signify gaat voor klasse A
lees verder
Succesvol Showup
Op 5 en 6 september vond Showup weer plaats in Expo Haarlemmermeer. Een bruisend evenement, waar vanaf spatte dat zowel ondernemers als bezoekers blij waren om weer live inspiratie op te kunnen doen. Interieurjournaal haalt wat krenten uit de pap.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden