Retro wifi lampen van Innr

Vrijdag 16 juli 2021

Innr, specialist in de slimme verlichtingsmarkt, breidt zijn assortiment uit met drie verschillende retro ledlampen.
Retro wifi lampen van Innr
Retro wifi lampen van Innr Retro wifi lampen van Innr

Deze vintage wifi lampen zijn te bedienen via de Innr-app, een centrale besturingseenheid (bridge) is hierbij niet nodig. De ‘filament’-look is gevat in transparante geel/gouden bollen van echt glas. Na installatie kunnen de lampen vanaf elke plek worden bediend en automatisch worden in- en uitgeschakeld via een timer. De helderheid is natuurlijk zelf in te stellen, maar Innr heeft ook diverse lichtopties klaargezet in de app. Zoals zonsopgang of zonsondergang, maar er zijn ook voor instelling voor wakker worden of gaan slapen. De lampen passen op elke standaard E27 fitting.

 

De lampen worden aangeboden in een verpakking van twee stuks. Er zijn drie varianten beschikbaar: Bulb, Globe en Edison. De productnamen zijn WRF 763-2 voor de Vintage Bulb, WRF 761-2 voor de Globe bulb en WRF 764-2 voor de Edison editie. Deze lampen maakt diverse licht designs mogelijk met een warme gouden lichtkleur van 2200 Kelvin en een gemiddelde lichtsterkte van 350 lumen.

 

Innr heeft naast deze vintage wifi lampen ook slimme witte LED lampen en slimme gekleurde LED lampen in het assortiment. Bekijk hier het volledige wifi assortiment van Innr. Uit de vierde editie van de Smart Home Monitor, het onderzoek van Multiscope bleek dat 3% van de 6.300 ondervraagden slimme verlichting van Innr bezit.Links

www.innr.com
www.multiscope.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, retail, winkel, licht, verlichting, lamp, fabrikant, led, halogeen, armatuur, domotica, bluetooth, app, wifi, #innr, #multiscope

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
Nieuw projectgamma Occhio
Met Occhio+ wil Occhio een allesomvattende lichtplanning in projecten - zowel in de particuliere als in de commerciŽle sector - kunnen aanbieden. Dit concept brengt nieuwe producten en productuitbreidingen op de markt, die het toepassingsgebied van de verlichtingsproducent vergroot.
lees verder
Digitale deel Light + Building
Light + Building combineert volgens organisator Messe Frankfurt in 2022 het beste van twee werelden: van 13 tot 18 maart als fysiek evenement en tegelijkertijd, en een hele week erna, digitaal.
lees verder
Nieuwe filialen Bolia
Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden