Nieuwe filialen Bolia

Maandag 19 juli 2021

Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
Nieuwe filialen Bolia

Bolia is een merk voor Scandinavisch design, is 20 jaar geleden opgericht in Denemarken. Het merk is een dochterbedrijf van de Lars Larsen Groep, waar ook Actona, Daenisches Bettenlager, Jysk, Schou en Senge Specialisten onder vallen.

 

Tot nu toe heeft het bedrijf 68 winkels en webshops in 32 Europese landen. Daarnaast werkt Bolia samen met meer dan 600 dealers in meer dan 50 landen over de hele wereld en onderhoudt het een strategisch partnerschap met het US-American Steelcase Ltd. voor verkoop bij wereldwijde gespecialiseerde dealers.

 

De Nederlandse expansie is al even gaande. Zo schreven wij vorig jaar over een nieuwe winkel in Haarlem. In maart opende Bolia het nieuwe filiaal in Breda, en een andere nieuwe winkel opende in juli in Eindhoven (zie foto). In augustus volgt nog een vestiging, maar dan in Rotterdam. Samen vormen ze volgens het bedrijf een inspirerende aanvulling op zijn Nederlandse winkelfamilie.Links

www.actonacompany.com
www.bolia.com
www.daenischesbettenlager.de
www.ilva.dk
www.interior-direct.com
www.jysk.com
www.jysk.nl
www.larslarsengroup.com
www.scancom.net
www.schou.com
www.sengespecialisten.dk

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, woonkamer, eetkamer, slaapkamer, bed, matras, slaap, slapen, boxspring, logeerkamer, meubel, bed, gordijn, stof, raambekleding, interieurbekleding, vloer, woonartikel, woonaccessoire, retail, winkel, shop, outlet, filiaal, keten, winkelketen, formule, discount, budget, #daenischesbettenlager, #actonacompany, #bolia, #daenischesbettenlager, #ilva, #interiordirect, #jysk, #jysk, #larslarsengroup, #scancom, #schou, #sengespecialisten

Gerelateerd nieuws
 
Sfeer in Arnhem
lees verder
Winnaars van het NKWP
Tijdens de laatste dag van de vakbeurs Incoda zijn de nieuwe kampioenen van het NK Woning- en Projectstofferen (NKWP) bekend gemaakt. Bij de junioren ging de eerste prijs naar Kay Winters, bij de senioren won Anco Rijstenbil voor de derde keer op rij.
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
 
Samenwerking interieurarchitecten
lees verder
Oskar doet Prandina in Belux
Studio Oskar is recent de exclusieve agent voor Prandina in BelgiŽ en Luxemburg geworden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden