Nieuwe filialen Bolia

Maandag 19 juli 2021

Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
Nieuwe filialen Bolia

Bolia is een merk voor Scandinavisch design, is 20 jaar geleden opgericht in Denemarken. Het merk is een dochterbedrijf van de Lars Larsen Groep, waar ook Actona, Daenisches Bettenlager, Jysk, Schou en Senge Specialisten onder vallen.

 

Tot nu toe heeft het bedrijf 68 winkels en webshops in 32 Europese landen. Daarnaast werkt Bolia samen met meer dan 600 dealers in meer dan 50 landen over de hele wereld en onderhoudt het een strategisch partnerschap met het US-American Steelcase Ltd. voor verkoop bij wereldwijde gespecialiseerde dealers.

 

De Nederlandse expansie is al even gaande. Zo schreven wij vorig jaar over een nieuwe winkel in Haarlem. In maart opende Bolia het nieuwe filiaal in Breda, en een andere nieuwe winkel opende in juli in Eindhoven (zie foto). In augustus volgt nog een vestiging, maar dan in Rotterdam. Samen vormen ze volgens het bedrijf een inspirerende aanvulling op zijn Nederlandse winkelfamilie.Links

www.actonacompany.com
www.bolia.com
www.daenischesbettenlager.de
www.ilva.dk
www.interior-direct.com
www.jysk.com
www.jysk.nl
www.larslarsengroup.com
www.scancom.net
www.schou.com
www.sengespecialisten.dk

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, woonkamer, eetkamer, slaapkamer, bed, matras, slaap, slapen, boxspring, logeerkamer, meubel, bed, gordijn, stof, raambekleding, interieurbekleding, vloer, woonartikel, woonaccessoire, retail, winkel, shop, outlet, filiaal, keten, winkelketen, formule, discount, budget, #daenischesbettenlager, #actonacompany, #bolia, #daenischesbettenlager, #ilva, #interiordirect, #jysk, #jysk, #larslarsengroup, #scancom, #schou, #sengespecialisten

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
Nieuw projectgamma Occhio
Met Occhio+ wil Occhio een allesomvattende lichtplanning in projecten - zowel in de particuliere als in de commerciŽle sector - kunnen aanbieden. Dit concept brengt nieuwe producten en productuitbreidingen op de markt, die het toepassingsgebied van de verlichtingsproducent vergroot.
lees verder
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden