ETC hervat Trade Days

Maandag 04 mei 2020

Vandaag, 4 mei, gaan de wekelijkse Trade Days weer van start in ETC Design Center Europe. Het centrum is nooit gesloten geweest, bezoekers waren welkom op afspraak, maar de Trade Days waren wel opgeschort. Vanaf nu worden de Trade Days echter weer hervat.
ETC hervat Trade Days

Foto: Duran Lightning & interior

 

Het ETC Design Center is vanaf nu weer op elke maandag tussen 10u en 17u geopend. Om dit te kunnen bewerkstelligen in de 1,5 meter maatschappij zijn diverse maatregelen genomen. Allereerst is vooraf aanmelden verplicht, dit kan door te bellen naar het algemene telefoonnummer: 0345-519646.

 

Per bezoek mogen maximaal drie personen naar binnen. Het centrum vraagt om de ETC pas en een ID bewijs bij binnenkomst paraat te hebben, zodat er geen drukte ontstaat bij de receptie. De situatie bij de entree is aangepast zodat men 1,5 meter afstand kan bewaren, hier staat ook een bord met aangepaste huisregels en kunnen de handen worden ontsmet. Ook wordt er extra schoongemaakt en blijft het restaurant gesloten.Links

www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, tradedays, corona, virus, covid19, #etcdesigncenter, #etcexpo, #corona, #covid19

Gerelateerd nieuws
Rapport Meubelzaken verschenen
In het Marketingrapport Meubelzaken 2020 staan de resultaten van een onderzoek onder meubelspeciaalzaken in Nederland. Hierin geeft Markdata.nl een overzicht van de ontwikkelingen in de meubeldetailhandel in Nederland.
lees verder
 
Folclore colori
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
 
Li omarmt Animisme
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden