Nieuwe collecties van Wood & Washi

Maandag 04 mei 2020

De Groningse fabrikant van raambekleding Wood & Washi voegt twee nieuwe patronen, Komon en Shima, op Japans washi papier toe aan haar assortiment.
Nieuwe collecties van Wood & Washi
Nieuwe collecties van Wood & Washi

Met de nieuwe Komon en Shima collectie speelt Wood & Washi in op een Japanse traditie. Patronen spelen namelijk een grote rol in de Japanse cultuur. Het zijn symbolen van persoonlijkheid, natuur en vertellen het verhaal van de Japanse identiteit.

 

Komon is afgeleid van het Japanse woord Samekomon, het Japanse woord voor haaienhuid. Het staat in de Japanse cultuur voor kracht en bescherming tegen alle kwaad. De subtiele stippen op Japans washi papier zijn tot in detail te zien van dichtbij, maar zijn nauwelijks waarneembaar van veraf. Het patroon geeft een kenmerkend effect aan het licht dat door de raambekleding valt. De Komon collectie is verkrijgbaar in vijf kleuren (wit, warm-grijs, beige, blauw-groen en diep-blauw).

 

Het Japanse woord Shima betekent eiland. Het verschijnen van eilanden aan de horizon van de zee, is vertaald naar een patroon van strepen op washi papier. Het nieuwe dessin sluit aan op de natuurlijk strepen in het Washi materiaal. De Shima collectie is verkrijgbaar in vijf kleuren (wit, beige, blauw-groen, warm-grijs en zwart) net als de Komon collectie kunnen de producten worden gecombineerd met alle Wood & Washi-systemen.Links

www.woodandwashi.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, project, raamdecoratie, raambekleding, shades, blinds, washi, #woodandwashi, #Komon, #shima

Gerelateerd nieuws
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
 
Doorpaper van Instabilelab
lees verder
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
lees verder
Liefdeswerk van Li
Opnieuw is Li Edelkoort binnenkort te zien in een webinar dat gepresenteerd wordt door NII: A labour of Love.
lees verder
 
Behang van Quinten
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden