Eigenwijze bloempot

Dinsdag 04 juli 2023

De Potr is een uniek product, namelijk een combinatie van bloempot en verlichting.
Eigenwijze bloempot
Eigenwijze bloempot

Potr van Grønn is een bloempot en schemerlamp in één. Hij zorgt ervoor dat je planten zelfs in de donkerste hoekjes kunnen floreren. De Potr is verkrijgbaar met een metalen of een stoffen kap.

 

De Potr is 180 cm hoog en heeft een pot met een ronde bodem en een ovalen bovenrand van ongeveer 65 cm diameter. De lamp heeft een E27 fitting en een zwart snoer met een vloerschakelaar. Leverbaar in vijf kleuren: dennengroen, salie, zand, terra en omber.

 

Grønn produceert in Nederland, duurzaamheid en circulariteit staat daarbij centraal. De plantenbakken zijn van staal en daardoor nagenoeg 100% recyclebaar.Links

www.gronn.eu

Tags

Nieuws, interieur, bloempot, verlichting, kunststof, recycling, staal, recyclebaar, kleuren, drager, zwart, lamp, ledlicht, rond, ovaal. bovenrand, #gronn, #potr

Gerelateerd nieuws
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
B-Living focust op online uitbreiding
Als fusiebedrijf gespecialiseerd in glas en textiel, heeft interieurgroothandel B-Living, door strategische overnames de consumentenmarkt betreden. De onderneming wil binnen enkele jaren de helft van haar omzet online genereren.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder
Showup voorjaar 2024
Om reeds in de agenda te noteren: de voorjaarseditie van de trendy decoratievakbeurs Showup vindt in 2024 plaats van 4 en 5 februari.
lees verder
Karpethal op Heimtextil vol
De nieuwe Carpets & Rugs hal op Heimtextil is volgeboekt en telt nu ongeveer 100 fabrikanten en merken, een mooi aantal voor het nieuwe platform, waar ze naast hun nieuwe producten ook duurzame concepten zullen presenteren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden