Duurzame bureaustoel met Ubq

Maandag 03 juli 2023

De bestverkopende Do bureaustoel van Orangebox is omgedoopt tot Do-Better met Ubq biogebaseerd thermoplastisch materiaal gemaakt van huishoudelijk afval.
Duurzame bureaustoel met Ubq
Duurzame bureaustoel met Ubq Duurzame bureaustoel met Ubq

Orangebox kiest er specifiek voor om geen aparte eco-kantoormeubellijn te creëren. In plaats daarvan verduurzaamd het de specialist in kantoormeubelen bestaande producten. ‘Dit is hetzelfde product dat onze klanten kennen en waar ze van houden, maar dan met een kleinere ecologische voetafdruk.’ Voor de bureaustoel gebruikt Orangebox het materiaal Ubq, dat ontwikkeld is door Ubq Materials Ltd. Door de geavanceerde conversietechnologie is dit volgens het bedrijf 's werelds eerste biogebaseerde thermoplastisch materiaal, gemaakt van organisch en niet-recycleerbaar huishoudelijk afval.

 

De zitting van de Orangebox-stoel wordt gemaakt van een nieuwe materiaalmix die samengesteld is door compoundingpartner Group Maip uit Italië en gebaseerd is op Ubq. Daarnaast verving de fabrikant enkele andere onderdelen door meer conventionele gerecyclede grondstoffen. In Nederland worden de kantoormeubelen van Orangebox aangeboden via verschillende online stores, en verschillende gespecialiseerde projectinrichters.Links

www.orangebox.com
www.ubqmaterials.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, meubel, tafel, design, stoel, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving, hospitality, bureau, stoel, #orangebox, #UBQmaterials

Gerelateerd nieuws
 
Montis stelt Rigo voor
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder
Potocco outdoor nieuws
Potocco heeft de Cut zitmeubelcollectie van Stephan Veit uitgebreid met een buitenstoel en -fauteuil van geweven touw.
lees verder
 
Outdoor collectie Blomus
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden