Eerste winkel Westwing

Woensdag 30 november 2022

Op 19 november opende de Westwing Store in Hamburg. Dit is de eerste fysieke winkel van de online woonretailer.
Eerste winkel Westwing

Het woonmerk was voor zijn eerste winkel op zoek naar een pand met een rijke geschiedenis, dit werd gevonden in het ‘Heine-Haus’. Een selectie van de Westwing Collection en van andere interieurmerken worden hier gepresenteerd op meer dan 500 vierkante meter.

 

Alleen kleine producten kunnen meteen worden meegenomen. Meubels kunnen wel worden afgerekend, bijvoorbeeld bij de digitale touchpoints in de winkel. Vervolgens bezorgt Westwing de bestelling thuis. In het openingsweekend werden goodieboxen weggeven en drankjes geserveerd.Links

www.westwing.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, woninginrichter, retail, etail, winkel, online, meubelen, accessoires, decoratie, economie. meubel, meubelwinkel, woonwinkel, online, webwinkel, webshop, #westwing, #westwingstore

Gerelateerd nieuws
Voorjaarsvakdagen DWI 2023
Op 5, 6, 7 en 8 februari vinden de Voorjaarsvakdagen plaats. Zij markeren het 30-jarige jubileum van De Woonindustrie. Dit wordt gevierd met een trendlezing en beursaanbiedingen van diverse exposanten.
lees verder
Retail december plus
De Nederlandse detailhandel heeft in december 2022 11% meer omgezet dan in december 2021, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 0,5 procent lager.
lees verder
Goede sfeer op Showup
De 20e editie van vakbeurs Showup zit er weer op. Op 29 en 30 januari vonden nationale en internationale bezoekers hun weg naar de beurs voor home deco, gifts, stationery, lifestyle, kids en food.
lees verder
Weer doorstart Mondiart
December was een moeilijke maand voor Mondiart. Het bedrijf werd toen failliet verklaard. Nu is echter duidelijk dat een doorstart gelukt is, in kleinere vorm en op een nieuwe locatie.
lees verder
Duurzaamheid belangrijk thema
Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema op de consumentengoederenbeurzen Ambiente, Christmasworld en Creativeworld. Duurzame producten worden gepresenteerd onder het thema Ethical Style.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden