Eerste winkel Westwing

Woensdag 30 november 2022

Op 19 november opende de Westwing Store in Hamburg. Dit is de eerste fysieke winkel van de online woonretailer.
Eerste winkel Westwing

Het woonmerk was voor zijn eerste winkel op zoek naar een pand met een rijke geschiedenis, dit werd gevonden in het ‘Heine-Haus’. Een selectie van de Westwing Collection en van andere interieurmerken worden hier gepresenteerd op meer dan 500 vierkante meter.

 

Alleen kleine producten kunnen meteen worden meegenomen. Meubels kunnen wel worden afgerekend, bijvoorbeeld bij de digitale touchpoints in de winkel. Vervolgens bezorgt Westwing de bestelling thuis. In het openingsweekend werden goodieboxen weggeven en drankjes geserveerd.Links

www.westwing.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, woninginrichter, retail, etail, winkel, online, meubelen, accessoires, decoratie, economie. meubel, meubelwinkel, woonwinkel, online, webwinkel, webshop, #westwing, #westwingstore

Gerelateerd nieuws
Nieuwe eigenaar Casa
Casa heeft een nieuwe eigenaar: de Zweeds-Libanese ondernemer Ayad Al Saffar neemt een meerderheidsbelang in de Belgische interieurketen.
lees verder
Duurzaam programma
Voor de start van Techtextil in Frankfurt, introduceert Beaulieu Fibres International zijn Sustainable Fibres Program om vezels een nieuwe vorm te geven voor duurzame oplossingen.
lees verder
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als hét evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder
Designervaring
Patricia Urquiola x Heimtextil wordt een meeslepende installatie die een samenhangende designervaring mogelijk maakt tijdens de beurs in 2025.
lees verder
Hekwerk op maat
[Sponsored artikel] - Het creëren van een maatwerk hekwerk kan een waardevolle toevoeging zijn aan elk eigendom voor het definiëren van grenzen, toevoegen van esthetische waarde of verbeteren van beveiliging.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden