Krachtenbundeling

Woensdag 30 november 2022

Het Almelose Ter Horst Wonen en Projecten en Hovek Projectinrichting met vestigingen in Enter, Zwolle en Apeldoorn gaan hun krachten bundelen.
Krachtenbundeling

De samenwerking van deze bedrijven krijgt vorm door een deelname van 50% van Gâteau Investments, die ook de aandelen bezit van Ter Horst Wonen en Projecten, in Hovek. De huidige eigenaren van laatstgenoemde onderneming, Dick ten Brinke en Erik ten Hove treden terug. Geert ten Brinke, zoon van Dick ten Brinke, verwerft eveneens 50% en wordt de nieuwe directeur van Hovek. Geert ten Brinke was de afgelopen jaren al actief binnen de onderneming als operational manager en kent de onderneming dan ook goed.

 

Zowel Geert ten Brinke als Wilfred Koek, directeur van Ter Horst Wonen en Projecten, zijn blij met de bundeling van krachten. Door de combinatie van kennis, ervaring en sterkere inkoopkracht kunnen beide bedrijven hiervan profiteren.

 

Beide ondernemingen kennen een rijke historie in de branche en richten zich primair op de professionele markt. Hovek Projectinrichting bestaat meer dan 40 jaar en is in die periode uitgegroeid tot een gezonde, stabiele onderneming die zich richt op de zorgsector, scholen en utiliteitsbouw.

De historie van Ter Horst Wonen en Projecten gaat zelfs terug tot 1935. Ter Horst bedient dezelfde markten als Hovek maar heeft daarnaast ook een stevige positie weten te verwerven met hoogwaardige stoffering bij particulieren.

 

Voor het personeel, de klanten en de leveranciers van beide ondernemingen verandert er op korte termijn niets. De ondernemingen blijven onder eigen naam opereren en zetten hun activiteiten voort op de huidige locaties.Links

www.terhorstprojecten.nl
www.hovek.nl

Tags

nieuws, interieur, projecten, vloeren, vloerbedekking, raamdecoratie, krachtenbundeling, inkoopvoordelen, zorgsector, scholen, utiliteitsbouw, consumenten, leveranciers, kennis, directie, aandelen, #terhorst, #hovek, #Gateauinvestments

Gerelateerd nieuws
Voorjaarsvakdagen DWI 2023
Op 5, 6, 7 en 8 februari vinden de Voorjaarsvakdagen plaats. Zij markeren het 30-jarige jubileum van De Woonindustrie. Dit wordt gevierd met een trendlezing en beursaanbiedingen van diverse exposanten.
lees verder
Retail december plus
De Nederlandse detailhandel heeft in december 2022 11% meer omgezet dan in december 2021, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 0,5 procent lager.
lees verder
 
Overname Mflor door Karndean
lees verder
Goede sfeer op Showup
De 20e editie van vakbeurs Showup zit er weer op. Op 29 en 30 januari vonden nationale en internationale bezoekers hun weg naar de beurs voor home deco, gifts, stationery, lifestyle, kids en food.
lees verder
A House of Happiness rebranded
Gordijnenmerk A House of Happiness uit Leeuwarden, onderdeel van fabrikant Royal Vriesco, heeft een nieuwe huisstijl. Met de nieuwe uitstraling wil het concern haar merk versterken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden