Drievoudig collectienieuws van Artex

Woensdag 11 september 2019

Hunter Douglas-dochter Artex introduceert nieuwe collecties van de merken Artelux, Your Edition en Loft79. Onder meer op de komende Interieur Collectie Dagen (Incoda).
Drievoudig collectienieuws van Artex
Drievoudig collectienieuws van Artex Drievoudig collectienieuws van Artex Drievoudig collectienieuws van Artex Drievoudig collectienieuws van Artex Drievoudig collectienieuws van Artex

Deze drie Artex merken zijn gezamenlijk te vinden op vakbeurs Incoda (van 15-17 september in de Evenementenhal in Gorinchem) en versterken elkaar volgens het bedrijf. Artelux wordt gekenmerkt door natuurlijke elementen, Your Edition is volgens Artex hip en kleurt met een knipoog buiten de lijntjes. Loft79 heeft een meer gracieuze stijl, met een link naar cosmopolische leven.

 

De nieuwe Artelux collectie is geïnspireerd op ‘het Hollandse landschap’ zoals we dat kennen uit de oude schilderkunst. Met zandtinten en zorgvuldig vergrijsde blauwen en witten geïnspireerd op de elementen lucht en water. Deze kleuren zijn verwerkt in subtiele dessins (Bamboe foto 1 en Bries foto 2).

 

Zachte bruine aardetinten maken volgens Artex een comeback. Deze zijn te vinden in de nieuwe collectie van Your Edition (Rots foto 3, Noot foto 4). Etnische dessins staan centraal. Handcrafted, met warme, neutrale tinten en in een reeks verschillende texturen. De collectie is gemaakt vanuit de gedachte: sober met veel lichtinval, open ruimtes en cosy hoekjes.

 

Loft 79 brengt een ode aan het cosmopolische stadse leven. De designers hebben zich laten inspireren door de moderne architectuur en diverse luxe materialen, wat resulteert in rijke, soepele stoffen met aandacht voor structuur, transparantie en detail. Deze stoffen (foto 5 en 6) zijn geschikt voor de residentiele en projectmarkt.Links

www.loft79.nl
www.loft79.be
www.artelux.com
www.artex.hde.nl
www.youredition.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, woonaccessoire, #artex, #artelux, #loft79, #youredition

Gerelateerd nieuws
 
Badkamerbehang vol dieren
lees verder
Effen in spotlicht bij Artex
Artex heeft een passie voor uniís. De kleuren van de stoffenfabrikant worden in de verfkeuken van het bedrijf gemaakt. Een samenspel tussen ontwerpers en verfkeukenspecialisten.
lees verder
Issabella-Interiors op zolder
Issabella-Interiors verhuist per september naar voormalig klooster MariŽnhof. De interior designer betrekt hiermee de grootste restaureerde zolder van Amersfoort.
lees verder
Avery Dennison verdeelt Squid
Het decoratieve plakfolie Squid, van Lampe Textiles, wordt vanaf september exclusief aan de grafische industrie verdeeld door Avery Dennison.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden