Verweerde karpetten van Desso Tarkett

Donderdag 12 september 2019

Desso Tarkett introduceert een nieuwe collectie vloerkleden, verdeeld in de thema's Silky Shades, Silhouettes en Colour & Structure.
Verweerde karpetten van Desso Tarkett
Verweerde karpetten van Desso Tarkett Verweerde karpetten van Desso Tarkett Verweerde karpetten van Desso Tarkett Verweerde karpetten van Desso Tarkett

De nieuwe vloerkleden van Desso Tarkett hebben allen een verweerde look en de organische en grillige hoog-laag patronen. De kleden hebben een standaardformaat van 3 bij 2 meter en zijn beschikbaar in diverse aardse en kruidige kleuren.

 

Het thema Silky Shades (foto 1 en 2) refereert naar de glans en luxe look van zijde. De structuur van dit kleed doen volgens Desso denken aan een luchtfoto van een oceaan. Dit karpet is gemaakt van 100% polyamide en bevat deels Econyl garen: een duurzaam polyamide garen gemaakt van onder andere achtergelaten visnetten uit de oceaan.

 

De Silhouettes (foto 3 en 4) kleden Curve, Shadow en Prisma zijn organisch en onregelmatig van structuur. Deze drie verschillende dessins doen denken aan een top-down view van een woestijnlandschap. Het Colour & Structure (foto 5) thema heeft de uitstraling van geweven stof. Binnen dit thema vallen drie dessins, een patchwork, een streep en een blok motief. De kleden in Silhouettes en Colour & Structure thema's zijn gemaakt van 100% Econyl.Links

www.dessotarkett.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, vloer, vloerbedekking, tapijt, vloerkleed, garen, textiel, #dessotarkett, #tarkett, #desso, #silkyshades, #silhouettes, #colourandstructure

Gerelateerd nieuws
Forbo Eurcol breidt uit met DecoDesign
Met DecoDesign introduceert Forbo Eurocol een nieuw designproduct voor vloer en wand. Een innovatieve en decoratieve afwerking, op basis van een watergedragen acrylaatcoating die wordt opgespoten met SprayCoat.
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
Hennepkarpetten
Hennep is een natuurlijke vezel die al sinds de oudheid in de textielwereld wordt gebruikt. Indikon maakt er karpetten van onder het label Carpet Edition.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriŽntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden