Verweerde karpetten van Desso Tarkett

Donderdag 12 september 2019

Desso Tarkett introduceert een nieuwe collectie vloerkleden, verdeeld in de thema's Silky Shades, Silhouettes en Colour & Structure.
Verweerde karpetten van Desso Tarkett
Verweerde karpetten van Desso Tarkett Verweerde karpetten van Desso Tarkett Verweerde karpetten van Desso Tarkett Verweerde karpetten van Desso Tarkett

De nieuwe vloerkleden van Desso Tarkett hebben allen een verweerde look en de organische en grillige hoog-laag patronen. De kleden hebben een standaardformaat van 3 bij 2 meter en zijn beschikbaar in diverse aardse en kruidige kleuren.

 

Het thema Silky Shades (foto 1 en 2) refereert naar de glans en luxe look van zijde. De structuur van dit kleed doen volgens Desso denken aan een luchtfoto van een oceaan. Dit karpet is gemaakt van 100% polyamide en bevat deels Econyl garen: een duurzaam polyamide garen gemaakt van onder andere achtergelaten visnetten uit de oceaan.

 

De Silhouettes (foto 3 en 4) kleden Curve, Shadow en Prisma zijn organisch en onregelmatig van structuur. Deze drie verschillende dessins doen denken aan een top-down view van een woestijnlandschap. Het Colour & Structure (foto 5) thema heeft de uitstraling van geweven stof. Binnen dit thema vallen drie dessins, een patchwork, een streep en een blok motief. De kleden in Silhouettes en Colour & Structure thema's zijn gemaakt van 100% Econyl.Links

www.dessotarkett.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, vloer, vloerbedekking, tapijt, vloerkleed, garen, textiel, #dessotarkett, #tarkett, #desso, #silkyshades, #silhouettes, #colourandstructure

Gerelateerd nieuws
Andere indeling Domotex
Al 97.000 vierkante meter beursvloer van Domotex is gevuld. Door Framing Trends in hal 8 verhuist een deel van de exposanten terug naar hun eigen segment.
lees verder
Intirio en Trendz Belgium stoppen
Easyfairs heeft begin deze week besloten om zowel Intirio als Trendz Belgium uit hun beursagenda te halen. Een lange traditie verdwijnt.
lees verder
 
Nieuwe producten van afval-linoleum
lees verder
Cotap met VT Wonen tapijt
Cotap heeft een nieuwe VT Wonen vloerkleden & tapijtcollectie ge´ntroduceerd op de vorige week gehouden VT Wonen & Design beurs in de Rai Amsterdam.
lees verder
 
NLXL ook in karpetten
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden