Domotex frisse wind in tapijthal 3

Maandag 23 december 2019

Tapijten en vloerkleden maken een belangrijk deel uit van vakbeurs Domotex (van 10 tot 13 januari in Hannover). Tijdens de komende editie moet de bezoeker hiervoor onder meer in hal drie zijn.
Domotex frisse wind in tapijthal 3

Door de nieuwe indeling van Domotex, waarbij trends de hele hal 8 in beslag nemen, is ook de hal voor (handgemaakte) tapijten en vloerkleden vernieuwd. Hal drie heeft een nieuw standconcept, een apart podium waarop presentaties worden gegeven en een café waar bezoekers kunnen netwerken en ontspannen. Ook de Carpet Design Awards 2020 zijn hier voor het eerst te vinden.

 

Tijdens de 15e editie van de Carpet Design Awards ligt de nadruk volgens organisator Deutsche Messe op de superieure kwaliteit en het uitstekende ontwerp van de beste handgemaakte tapijten en vloerkleden. Een jury van internationale experts selecteert de winnaars van deze wereldberoemde prijzen in acht verschillende categorieën. De jury is naar eigen zeggen erg tevreden over het brede scala aan ontwerpen dat is ingezonden, met Bauhaus en Art Deco als de belangrijkste invloeden.

 

Ook in hal 3, een presentatie van Lila Valadan. De tapijten van deze Duits/Perzische ontwerpster zijn een mix van traditioneel en eigentijds, waarbij zij zich laat inspireren door de Perzische cultuur. Haar Four Seasons tentoonstelling heeft de vorm van een labyrint, waarin de bezoekers haar vier collecties Minimalism, Geometry, Floral en Untitled ontdekt.

 

Van vrijdag tot en met zondag biedt het Carpet Design Awards Talks-programma in hal 3, stand H23, bezoekers de gelegenheid om presentaties bij te wonen over onderwerpen van huidig en toekomstig belang. Zoals nieuwe methodes voor de tapijtindustrie en recyling. Er zijn dagelijks twee presentaties, waarbij elke lezing wordt gevolgd door een paneldiscussie.

 

Lezers van Interieurjournaal kunnen gratis naar Domotex, registreer hier!Links

www.domotex.de
www.hannover-beurs.nl
www.messe.be
www.messe.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, karpet, pers, oosterse tapijten, kelims, zieglers, entreemat, mat, entree, deurmat, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, trend, outdoor, wellness, health, #domotex, #deutschemesse, #atmysphere, #hannoverbeurs, #messe, #CarpetDesignAwards

Gerelateerd nieuws
Forbo Eurcol breidt uit met DecoDesign
Met DecoDesign introduceert Forbo Eurocol een nieuw designproduct voor vloer en wand. Een innovatieve en decoratieve afwerking, op basis van een watergedragen acrylaatcoating die wordt opgespoten met SprayCoat.
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
Hennepkarpetten
Hennep is een natuurlijke vezel die al sinds de oudheid in de textielwereld wordt gebruikt. Indikon maakt er karpetten van onder het label Carpet Edition.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs - of liever gezegd Vakdagen - van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriŽntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden