Domotex frisse wind in tapijthal 3

Maandag 23 december 2019

Tapijten en vloerkleden maken een belangrijk deel uit van vakbeurs Domotex (van 10 tot 13 januari in Hannover). Tijdens de komende editie moet de bezoeker hiervoor onder meer in hal drie zijn.
Domotex frisse wind in tapijthal 3

Door de nieuwe indeling van Domotex, waarbij trends de hele hal 8 in beslag nemen, is ook de hal voor (handgemaakte) tapijten en vloerkleden vernieuwd. Hal drie heeft een nieuw standconcept, een apart podium waarop presentaties worden gegeven en een café waar bezoekers kunnen netwerken en ontspannen. Ook de Carpet Design Awards 2020 zijn hier voor het eerst te vinden.

 

Tijdens de 15e editie van de Carpet Design Awards ligt de nadruk volgens organisator Deutsche Messe op de superieure kwaliteit en het uitstekende ontwerp van de beste handgemaakte tapijten en vloerkleden. Een jury van internationale experts selecteert de winnaars van deze wereldberoemde prijzen in acht verschillende categorieën. De jury is naar eigen zeggen erg tevreden over het brede scala aan ontwerpen dat is ingezonden, met Bauhaus en Art Deco als de belangrijkste invloeden.

 

Ook in hal 3, een presentatie van Lila Valadan. De tapijten van deze Duits/Perzische ontwerpster zijn een mix van traditioneel en eigentijds, waarbij zij zich laat inspireren door de Perzische cultuur. Haar Four Seasons tentoonstelling heeft de vorm van een labyrint, waarin de bezoekers haar vier collecties Minimalism, Geometry, Floral en Untitled ontdekt.

 

Van vrijdag tot en met zondag biedt het Carpet Design Awards Talks-programma in hal 3, stand H23, bezoekers de gelegenheid om presentaties bij te wonen over onderwerpen van huidig en toekomstig belang. Zoals nieuwe methodes voor de tapijtindustrie en recyling. Er zijn dagelijks twee presentaties, waarbij elke lezing wordt gevolgd door een paneldiscussie.

 

Lezers van Interieurjournaal kunnen gratis naar Domotex, registreer hier!Links

www.domotex.de
www.hannover-beurs.nl
www.messe.be
www.messe.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, karpet, pers, oosterse tapijten, kelims, zieglers, entreemat, mat, entree, deurmat, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, trend, outdoor, wellness, health, #domotex, #deutschemesse, #atmysphere, #hannoverbeurs, #messe, #CarpetDesignAwards

Gerelateerd nieuws
Forse investering in Gerflor
Cobepa, een investeringsvennootschap van een van de aandeelhouders van bierbrouwer AB InBev, gaat honderden miljoenen euro's investeren in de Franse vinylvloerenproducent Gerflor.
lees verder
IMM Cologne succesvol
Zondag 19 januari eindigde de IMM Cologne. In totaal kwamen er ruim 128.000 bezoekers (inclusief schatting voor de laatste dag) naar de beurs, waarvan circa de helft van buiten Duitsland.
lees verder
Nieuwe meubelwebshop Woonq
Jamani, het fusiebedrijf achter onder meer Dekbed-Discounter, heeft een nieuwe online meubelwinkel geopend: Woonq.
lees verder
 
Nieuwe Mflor 2020-collecties
lees verder
 
Ook nieuwe Interfloor pvc-vloer
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden