Woonwinkel Casba vernieuwt

Maandag 23 december 2019

Multibrandstore Casba Wonen & Slapen start het feestseizoen met twee grote vernieuwingen. Het nieuwe designmerk Moome heeft een plek gekregen in de Casba loft en de complete Xooon Concept Store is verbouwd.
Woonwinkel Casba vernieuwt
Woonwinkel Casba vernieuwt

Casba uit Zoeterwoude biedt sinds 1980 onderdak aan een ruime selectie woon-, slaap- en designmeubelen, van onder meer Auping, Trendhopper (VME), Leolux, Montèl en Xooon. De concept store van het Nederlandse designmerk Xooon is de afgelopen periode helemaal omgebouwd (foto 1). De heropening van de vernieuwde Xooon-afdeling wordt gevierd met verschillende acties. Zo mogen klanten tot eind december 15% van het Xooon aankoopbedrag besteden aan decoratie van Coco Maison. Daarnaast wordt er een Xooon wooncheque ter waarde van € 1.000 verloot.

 

In de Casba loft op de vierde verdieping staat het voor hen nieuwe merk Moome van Mecam opgesteld. Dit Belgische designmerk staat volgens de woonwinkel voor betaalbaar eigentijds design met een geweldige kwaliteit. Moome werkt samen met bekende designers en jong talent uit binnen- en buitenland. Uit deze samenwerkingen zijn designstukken ontstaan zoals de stijlvolle bank Vic van Studio Segers (foto 2).Links

www.auping.nl
www.casba.nl
www.cocomaison.nl
www.leolux.com
www.mecam.be
www.montel.nl
www.studiosegers.be
www.trendhopper.nl
www.vmeretail.nl
www.xooon.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, binnenhuis, architect, meubel, architect, retail, detaillist, winkel, shop, bank, bankstel, zitmeubel, woonkamer, slaapkamer, bed, accessoires, decoratie, verlichting, #casba, #moome, #xooon, #cocomaison, #auping, #trendhopper, #leolux, #montel, #studiosegers, #vmeretail

Gerelateerd nieuws
Nieuwkomers bij Woonindustrie
Van zondag 9 februari tot en met woensdag 12 februari 2020 vindt de jaarlijkse Voorjaarsvakbeurs plaats in De Woonindustrie (DWI). Martien Meiland is te gast op de consumentendag en er zijn verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
Dots collectie van Kettal
Kettal begon het jaar 2020 met deelname aan vakbeurs IMM. Hier toonde het Spaanse bedrijf zijn meest recente collecties, waaronder de Dot lampcollectie.
lees verder
IMM Cologne succesvol
Zondag 19 januari eindigde de IMM Cologne. In totaal kwamen er ruim 128.000 bezoekers (inclusief schatting voor de laatste dag) naar de beurs, waarvan circa de helft van buiten Duitsland.
lees verder
Nieuwe meubelwebshop Woonq
Jamani, het fusiebedrijf achter onder meer Dekbed-Discounter, heeft een nieuwe online meubelwinkel geopend: Woonq.
lees verder
Martin Visser in Centraal Museum
Vanaf 14 maart staat de Nederlandse vormgever Martin Visser (1922-2009) centraal in het Centraal Museum in Utrecht. Het is in 2020 zestig jaar geleden dat Visser zijn beroemde slaapbank ontwierp.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden