Woonwinkel Casba vernieuwt

Maandag 23 december 2019

Multibrandstore Casba Wonen & Slapen start het feestseizoen met twee grote vernieuwingen. Het nieuwe designmerk Moome heeft een plek gekregen in de Casba loft en de complete Xooon Concept Store is verbouwd.
Woonwinkel Casba vernieuwt
Woonwinkel Casba vernieuwt

Casba uit Zoeterwoude biedt sinds 1980 onderdak aan een ruime selectie woon-, slaap- en designmeubelen, van onder meer Auping, Trendhopper (VME), Leolux, Montèl en Xooon. De concept store van het Nederlandse designmerk Xooon is de afgelopen periode helemaal omgebouwd (foto 1). De heropening van de vernieuwde Xooon-afdeling wordt gevierd met verschillende acties. Zo mogen klanten tot eind december 15% van het Xooon aankoopbedrag besteden aan decoratie van Coco Maison. Daarnaast wordt er een Xooon wooncheque ter waarde van € 1.000 verloot.

 

In de Casba loft op de vierde verdieping staat het voor hen nieuwe merk Moome van Mecam opgesteld. Dit Belgische designmerk staat volgens de woonwinkel voor betaalbaar eigentijds design met een geweldige kwaliteit. Moome werkt samen met bekende designers en jong talent uit binnen- en buitenland. Uit deze samenwerkingen zijn designstukken ontstaan zoals de stijlvolle bank Vic van Studio Segers (foto 2).Links

www.auping.nl
www.casba.nl
www.cocomaison.nl
www.leolux.com
www.mecam.be
www.montel.nl
www.studiosegers.be
www.trendhopper.nl
www.vmeretail.nl
www.xooon.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, binnenhuis, architect, meubel, architect, retail, detaillist, winkel, shop, bank, bankstel, zitmeubel, woonkamer, slaapkamer, bed, accessoires, decoratie, verlichting, #casba, #moome, #xooon, #cocomaison, #auping, #trendhopper, #leolux, #montel, #studiosegers, #vmeretail

Gerelateerd nieuws
 
Nieuws van Johanson Design
lees verder
Rapport Meubelzaken verschenen
In het Marketingrapport Meubelzaken 2020 staan de resultaten van een onderzoek onder meubelspeciaalzaken in Nederland. Hierin geeft Markdata.nl een overzicht van de ontwikkelingen in de meubeldetailhandel in Nederland.
lees verder
 
Folclore colori
lees verder
Nieuwe topman Riviera Maison
Edo Beukema is begin juni aangesteld als managing director van Rivičra Maison. In deze rol zal hij naast ceo Henk Teunissen verder werken aan de groei en de transformatie naar een omnichannel organisatie.
lees verder
Van Manen failliet
Een van de interieurzaken in het Van Manen Woonthema Centrum op de Willem Dreeslaan 2 in Barneveld is afgelopen vrijdag failliet verklaard.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden