Fijne feestdagen en een mooi 2020!

Dinsdag 24 december 2019

Iedereen hele fijne feestdagen en een mooi, gezond en succesvol nieuwjaar toegewenst!
Fijne feestdagen en een mooi 2020!

We danken iedereen voor het volgen van Interieurjournaal.com en zeker ook onze adverteerders die het mogelijk maken deze nieuwsservice te kunnen bieden.

Het afgelopen jaar was weer prima, veel nieuwe interieursprofessionals namen de moeite zich te registreren*: een groei van bijna 7%. Daarmee kwam het totaal op bijna 4.700, waarvan er zo'n 3.000 dagelijks of wekelijks onze nieuwsbrief per email ontvangen.

Ook onze 'socials' ontwikkelden zich goed: het aantal volgers via Twitter bleef vrijwel gelijk (3.345), het aantal likes voor onze Facebook-pagina (745) groeide met dik 9% en het aantal volgers passeerde ruimschoots de 800. Op Linkedin is het aantal leden voor de groep Interieurjournaal met 35% gegroeid. Ook de twee nieuwste kanalen deden het goed in hun eerste gehele jaar: Instagram kreeg ruim 2,5 zoveel volgers (nu ruim 315) en Pinterest verdubbelde ruim naar 28K maandelijkse weergaven.

* Dat kan hier gratis!
De voordelen van registreren:
- Ontvang de nieuwste artikelen eventueel via eMail (dagelijks of wekelijks)
- Selecteer daarbij op interessante onderwerpen (vloeren, interieurbekleding, meubelen, slapen, verlichting en/of decoratie)
- Zoek in het nieuws(archief)
- Bekijk de uitgebreide agenda.
Links

www.interieurjournaal.com

Tags

Kerst, feestdagen, oud & nieuw, oudjaar, champagne, oliebollen, interieurnieuws, volgen, volgers, groei, succes, 2020, #interieurjournaal

Gerelateerd nieuws
 
Headlam over open confectie
lees verder
Nieuwkomers bij Woonindustrie
Van zondag 9 februari tot en met woensdag 12 februari 2020 vindt de jaarlijkse Voorjaarsvakbeurs plaats in De Woonindustrie (DWI). Martien Meiland is te gast op de consumentendag en er zijn verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
Dots collectie van Kettal
Kettal begon het jaar 2020 met deelname aan vakbeurs IMM. Hier toonde het Spaanse bedrijf zijn meest recente collecties, waaronder de Dot lampcollectie.
lees verder
 
Sustainable Luxury van Vriesco
lees verder
IMM Cologne succesvol
Zondag 19 januari eindigde de IMM Cologne. In totaal kwamen er ruim 128.000 bezoekers (inclusief schatting voor de laatste dag) naar de beurs, waarvan circa de helft van buiten Duitsland.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden