Fijne feestdagen en een mooi 2020!

Dinsdag 24 december 2019

Iedereen hele fijne feestdagen en een mooi, gezond en succesvol nieuwjaar toegewenst!
Fijne feestdagen en een mooi 2020!

We danken iedereen voor het volgen van Interieurjournaal.com en zeker ook onze adverteerders die het mogelijk maken deze nieuwsservice te kunnen bieden.

Het afgelopen jaar was weer prima, veel nieuwe interieursprofessionals namen de moeite zich te registreren*: een groei van bijna 7%. Daarmee kwam het totaal op bijna 4.700, waarvan er zo'n 3.000 dagelijks of wekelijks onze nieuwsbrief per email ontvangen.

Ook onze 'socials' ontwikkelden zich goed: het aantal volgers via Twitter bleef vrijwel gelijk (3.345), het aantal likes voor onze Facebook-pagina (745) groeide met dik 9% en het aantal volgers passeerde ruimschoots de 800. Op Linkedin is het aantal leden voor de groep Interieurjournaal met 35% gegroeid. Ook de twee nieuwste kanalen deden het goed in hun eerste gehele jaar: Instagram kreeg ruim 2,5 zoveel volgers (nu ruim 315) en Pinterest verdubbelde ruim naar 28K maandelijkse weergaven.

* Dat kan hier gratis!
De voordelen van registreren:
- Ontvang de nieuwste artikelen eventueel via eMail (dagelijks of wekelijks)
- Selecteer daarbij op interessante onderwerpen (vloeren, interieurbekleding, meubelen, slapen, verlichting en/of decoratie)
- Zoek in het nieuws(archief)
- Bekijk de uitgebreide agenda.
Links

www.interieurjournaal.com

Tags

Kerst, feestdagen, oud & nieuw, oudjaar, champagne, oliebollen, interieurnieuws, volgen, volgers, groei, succes, 2020, #interieurjournaal

Gerelateerd nieuws
 
Nieuws van Johanson Design
lees verder
Rapport Meubelzaken verschenen
In het Marketingrapport Meubelzaken 2020 staan de resultaten van een onderzoek onder meubelspeciaalzaken in Nederland. Hierin geeft Markdata.nl een overzicht van de ontwikkelingen in de meubeldetailhandel in Nederland.
lees verder
Nieuwe topman Riviera Maison
Edo Beukema is begin juni aangesteld als managing director van Rivičra Maison. In deze rol zal hij naast ceo Henk Teunissen verder werken aan de groei en de transformatie naar een omnichannel organisatie.
lees verder
Online ontwikkelingen slapen
In korte tijd verschenen van Markdata.nl twee onderzoeken over de online ontwikkelingen met betrekking tot de slaapbranche. Volgens het onderzoeksbureau behalen slaapspeciaalzaken 5,1% van de omzet online, en werd in april 81% meer online gezocht naar slaapproducten.
lees verder
 
Ruik Let's Pause
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden