Pilat 2020 nieuws in Keulen

Vrijdag 20 december 2019

Meubelmaker Pilat & Pilat presenteert de nieuwe modellen van 13-19 januari 2020 tijdens de IMM in Keulen in Design Post Keulen.
Pilat 2020 nieuws in Keulen
Pilat 2020 nieuws in Keulen Pilat 2020 nieuws in Keulen Pilat 2020 nieuws in Keulen

Pilat & Pilat heeft allereerst aangekondigd om de serie Elfriede kasten uit te breiden (foto 1 en 2). Deze in 2018 geïntroduceerde is nu ook verkrijgbaar op een strak rank frame van staal.

Daarnaast brengt het bedrijf uit het Friese Twijzel eveneens een uitbreiding op de tafel Dirk Jisk. Het blad had slechts één drager. Om nog meer mogelijkheden te bieden is er een nieuw onderstel ontwikkeld die grotere formaten (tot circa zes meter!) tafelbladen kan dragen (foto 3).

Tenslotte gaat Pilat het massief houten (eiken, iep of walnoot) kastenmodules-programma Stijn in Keulen presenteren (foto 4). Met de modules, samengesteld op basis van vier elementen (paneel, legplank, stopcontact, kapstokelement), kan het meubel compact en eenvoudig in kleine ruimtes of juist beeldbepalend in royale ruimtes zijn.


Er zijn een gelimiteerd aantal gratis IMM-toegangskaarten voor lezers van Interieurjournaal, klik hier!Links

www.designpostkoeln.de
www.pilat.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, kast, tafel, meubelen, stoel, bank, klokkenstoel, bijzettafel, kandelaar, snijplank, meubelmaker, meubel, hout, ambacht, #designpostkoeln, #pilat

Gerelateerd nieuws
Bankroet Recor onafwendbaar
Twee resterende partijen die ge´nteresseerd waren om de in moeilijkheden verkerende meubelfabrikant Recor over te nemen zijn afgehaakt. Daardoor lijkt een faillissement een kwestie van tijd.
lees verder
3C en Nordlux naar DWI
Steeds meer nieuwe exposanten trekken naar DWI (De Woonindustrie) met de Vakdagen van 13-15 september en 21-22 september in het verschiet. Zo is de 3C Gruppe present en heeft Nordlux een nieuwe vaste stand.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
Fakkel van Ego Paris
Tuinmeubelfabrikant Ego Paris uit Belleville sur Sa˘ne heeft als aanvulling op haar fraaie serie tuimeubelen nu ook een bijzondere outdoor-lamp ge´ntroduceerd: de Torch.
lees verder
Gezelligheid bij Cosy Villa
Cosy Villa is een Nederlandse meubelmerk van LS Developments uit Beneden Leeuwen dat nieuw landelijk wonen en gezelligheid wil uitstralen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden