Pilat 2020 nieuws in Keulen

Vrijdag 20 december 2019

Meubelmaker Pilat & Pilat presenteert de nieuwe modellen van 13-19 januari 2020 tijdens de IMM in Keulen in Design Post Keulen.
Pilat 2020 nieuws in Keulen
Pilat 2020 nieuws in Keulen Pilat 2020 nieuws in Keulen Pilat 2020 nieuws in Keulen

Pilat & Pilat heeft allereerst aangekondigd om de serie Elfriede kasten uit te breiden (foto 1 en 2). Deze in 2018 geïntroduceerde is nu ook verkrijgbaar op een strak rank frame van staal.

Daarnaast brengt het bedrijf uit het Friese Twijzel eveneens een uitbreiding op de tafel Dirk Jisk. Het blad had slechts één drager. Om nog meer mogelijkheden te bieden is er een nieuw onderstel ontwikkeld die grotere formaten (tot circa zes meter!) tafelbladen kan dragen (foto 3).

Tenslotte gaat Pilat het massief houten (eiken, iep of walnoot) kastenmodules-programma Stijn in Keulen presenteren (foto 4). Met de modules, samengesteld op basis van vier elementen (paneel, legplank, stopcontact, kapstokelement), kan het meubel compact en eenvoudig in kleine ruimtes of juist beeldbepalend in royale ruimtes zijn.


Er zijn een gelimiteerd aantal gratis IMM-toegangskaarten voor lezers van Interieurjournaal, klik hier!Links

www.designpostkoeln.de
www.pilat.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, kast, tafel, meubelen, stoel, bank, klokkenstoel, bijzettafel, kandelaar, snijplank, meubelmaker, meubel, hout, ambacht, #designpostkoeln, #pilat

Gerelateerd nieuws
Nieuwkomers bij Woonindustrie
Van zondag 9 februari tot en met woensdag 12 februari 2020 vindt de jaarlijkse Voorjaarsvakbeurs plaats in De Woonindustrie (DWI). Martien Meiland is te gast op de consumentendag en er zijn verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
IMM Cologne succesvol
Zondag 19 januari eindigde de IMM Cologne. In totaal kwamen er ruim 128.000 bezoekers (inclusief schatting voor de laatste dag) naar de beurs, waarvan circa de helft van buiten Duitsland.
lees verder
Nieuwe meubelwebshop Woonq
Jamani, het fusiebedrijf achter onder meer Dekbed-Discounter, heeft een nieuwe online meubelwinkel geopend: Woonq.
lees verder
Martin Visser in Centraal Museum
Vanaf 14 maart staat de Nederlandse vormgever Martin Visser (1922-2009) centraal in het Centraal Museum in Utrecht. Het is in 2020 zestig jaar geleden dat Visser zijn beroemde slaapbank ontwierp.
lees verder
Nostalgisch Zuiver
Interieurbedrijf Zuiver toonde op vakbeurs IMM zijn nieuwe lente/zomer collectie. Ook het Zuiver merk Dutchbone introduceert dit voorjaar verschillende noviteiten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden