Kettler blijft voortbestaan

Donderdag 19 december 2019

In oktober leek het nog of het doek gevallen was voor Kettler. De Duitse fabrikant van tuinmeubilair, sport- en vrijetijdsuitrusting had al sinds de zomer problemen en zette de productie stop. Nu lijkt de tuinmeubilairtak echter voort te blijven bestaan.
Kettler blijft voortbestaan

Hoewel Kettler (foto, website)in oktober de productie stopzette bleef Kettler Holding in het faillissement buiten schot. In deze tak waren de merkrechten ondergebracht. Nu is duidelijk geworden dat de in de herfst opgerichte KHG Home & Garden GmbH deze merkrechten heeft verworven. Achter KHG Home & Garden zit de Chinese Activa Group, een zakenpartner van Kettler.

 

KHG Home & Garden, gevestigd in Glinde bij Hamburg, zal nu bestellingen en service uitvoeren voor het tuinassortiment. Het Kettler merk blijft dus voorbestaan. In de brief wordt de klanten verzekerd dat KHG zal er alles aan doet om alle bestellingen in het komende seizoen te verwerken en klanten de best mogelijke en betrouwbare service te bieden.

 

KHG is van plan om met het Kettler merk aanwezig te zijn op de internationale tuinbeurs Spoga Gafa, 6-8 september 2020 in Keulen.Links

www.kettler.de
www.spogagafa.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuinbeurs, beurs, show, evenement, tuin, buiten, terras, balkon, decoratie, meubel, meubilair, hangmat, ligstoel, tuinstoel, barbecue, bbq, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, tuinaccessoire, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, doorstart, overname, #kettler, #spogagafa, #spoga, #koelnmesse, #koelnmesse, #koelnmesse

Gerelateerd nieuws
Bankroet Recor onafwendbaar
Twee resterende partijen die ge´nteresseerd waren om de in moeilijkheden verkerende meubelfabrikant Recor over te nemen zijn afgehaakt. Daardoor lijkt een faillissement een kwestie van tijd.
lees verder
3C en Nordlux naar DWI
Steeds meer nieuwe exposanten trekken naar DWI (De Woonindustrie) met de Vakdagen van 13-15 september en 21-22 september in het verschiet. Zo is de 3C Gruppe present en heeft Nordlux een nieuwe vaste stand.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
Fakkel van Ego Paris
Tuinmeubelfabrikant Ego Paris uit Belleville sur Sa˘ne heeft als aanvulling op haar fraaie serie tuimeubelen nu ook een bijzondere outdoor-lamp ge´ntroduceerd: de Torch.
lees verder
Gezelligheid bij Cosy Villa
Cosy Villa is een Nederlandse meubelmerk van LS Developments uit Beneden Leeuwen dat nieuw landelijk wonen en gezelligheid wil uitstralen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden