Kettler blijft voortbestaan

Donderdag 19 december 2019

In oktober leek het nog of het doek gevallen was voor Kettler. De Duitse fabrikant van tuinmeubilair, sport- en vrijetijdsuitrusting had al sinds de zomer problemen en zette de productie stop. Nu lijkt de tuinmeubilairtak echter voort te blijven bestaan.
Kettler blijft voortbestaan

Hoewel Kettler (foto, website)in oktober de productie stopzette bleef Kettler Holding in het faillissement buiten schot. In deze tak waren de merkrechten ondergebracht. Nu is duidelijk geworden dat de in de herfst opgerichte KHG Home & Garden GmbH deze merkrechten heeft verworven. Achter KHG Home & Garden zit de Chinese Activa Group, een zakenpartner van Kettler.

 

KHG Home & Garden, gevestigd in Glinde bij Hamburg, zal nu bestellingen en service uitvoeren voor het tuinassortiment. Het Kettler merk blijft dus voorbestaan. In de brief wordt de klanten verzekerd dat KHG zal er alles aan doet om alle bestellingen in het komende seizoen te verwerken en klanten de best mogelijke en betrouwbare service te bieden.

 

KHG is van plan om met het Kettler merk aanwezig te zijn op de internationale tuinbeurs Spoga Gafa, 6-8 september 2020 in Keulen.Links

www.kettler.de
www.spogagafa.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuinbeurs, beurs, show, evenement, tuin, buiten, terras, balkon, decoratie, meubel, meubilair, hangmat, ligstoel, tuinstoel, barbecue, bbq, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, tuinaccessoire, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, doorstart, overname, #kettler, #spogagafa, #spoga, #koelnmesse, #koelnmesse, #koelnmesse

Gerelateerd nieuws
Nieuwkomers bij Woonindustrie
Van zondag 9 februari tot en met woensdag 12 februari 2020 vindt de jaarlijkse Voorjaarsvakbeurs plaats in De Woonindustrie (DWI). Martien Meiland is te gast op de consumentendag en er zijn verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
IMM Cologne succesvol
Zondag 19 januari eindigde de IMM Cologne. In totaal kwamen er ruim 128.000 bezoekers (inclusief schatting voor de laatste dag) naar de beurs, waarvan circa de helft van buiten Duitsland.
lees verder
Nieuwe meubelwebshop Woonq
Jamani, het fusiebedrijf achter onder meer Dekbed-Discounter, heeft een nieuwe online meubelwinkel geopend: Woonq.
lees verder
Martin Visser in Centraal Museum
Vanaf 14 maart staat de Nederlandse vormgever Martin Visser (1922-2009) centraal in het Centraal Museum in Utrecht. Het is in 2020 zestig jaar geleden dat Visser zijn beroemde slaapbank ontwierp.
lees verder
Nostalgisch Zuiver
Interieurbedrijf Zuiver toonde op vakbeurs IMM zijn nieuwe lente/zomer collectie. Ook het Zuiver merk Dutchbone introduceert dit voorjaar verschillende noviteiten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden