Edward van Vliet ontwerpt voor Rohleder

Donderdag 19 december 2019

De Nederlandse ontwerper Edward van Vliet ontwierp een exclusieve textielcollectie in samenwerking met Rohleder. De Rohleder Home Collection by Edward van Vliet.
Edward van Vliet ontwerpt voor Rohleder
Edward van Vliet ontwerpt voor Rohleder Edward van Vliet ontwerpt voor Rohleder

Sinds eind 2018, dat wil zeggen bijna een jaar lang, werken weverij Rohleder en Edward van Vliet aan deze nieuwe Home Collection by Edward van Vliet. De basis zijn kussens en plaids, gesierd door dessins uit de rijke ontwerpgeschiedenis van Van Vliet. Verre culturen en landen, van Afrika tot Azië, vormen de inspiratiebron voor de collectie.

 

Het velours Spirocube (foto 2) wordt gecombineerd met de verfijnde grafische spirograaf. Het patroon Dutch Sky (foto 3) doet denken aan een Nederlands zijden schilderij. Meer producten, zoals een gestoffeerd krukje en een screen door fabrikant Gardelux volgen nog.

 

De collectie is volgend jaar te zien op Maison & Objet in Parijs van 17 tot 21 januari en Ambiente in Frankfurt, van 7 tot 11 februari 2020.Links

www.rohleder.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, project, woning, woninginrichting, poef, hocker, tafel, kussen, plaids, #rohleder, #edwardvanvliet, #ambiente, #maisonetobjet, #gardelux

Gerelateerd nieuws
 
Headlam over open confectie
lees verder
 
Sustainable Luxury van Vriesco
lees verder
IMM Cologne succesvol
Zondag 19 januari eindigde de IMM Cologne. In totaal kwamen er ruim 128.000 bezoekers (inclusief schatting voor de laatste dag) naar de beurs, waarvan circa de helft van buiten Duitsland.
lees verder
Nieuwe meubelwebshop Woonq
Jamani, het fusiebedrijf achter onder meer Dekbed-Discounter, heeft een nieuwe online meubelwinkel geopend: Woonq.
lees verder
 
Lezingen en primeur voor Showup
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden