Decosit naar oktober 2021

Dinsdag 11 mei 2021

Organisator Fedustria heeft besloten om de Decosit beurs in Brussel uit te stellen tot 5-6 oktober 2021.
Decosit naar oktober 2021

Ondanks dat 2021 nog steeds lastig is, groeit het optimisme in de diverse markten. De maand juni komt voor de Decosit echter wederom te vroeg. Wordt deze textielbeurs voor ontwerpers, producenten en inkopers van interieurtextiel, meubelstoffen tot gordijnen en wandbekleding, tradtioneel begin september gepland, dit jaar was het evenement vanwege beursdrukte in september juist naar 15-16 juni vervroegd om de uitkomst te garanderen die alle exposanten en bezoekers van een professionele vakbeurs verwachten.

 

Maar nu jojoot organisator Fedustria - net als vorig jaar - opnieuw met Decosit Brussel weer terug naar de tweede helft van dit jaar. De volgende editie is nu gepland op 5 en 6 oktober, wanneer exposanten weer hun collecties of ontwerpen live kunnen presenteren. Paleis 10 op Brussels Expo biedt de beurs een modern en innovatief onderkomen.

 

De organisatie biedt tevens de garantie dat er geen kosten worden aangerekend aan geregistreerde exposanten als de beurs in oktober toch niet kan doorgaan.

 Links

www.fedustria.be
www.decosit.brussels

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, slapen, woning, stof, bekleding, textiel, meubelstof, gordijn, wandbekleding, tafellinnen, badlinnen, bedlinnen, mood, textielbeurs, brussel, beurs, show, event, trend, trendboek, evenement, origin, original, origineel, design, brussel, bruxelles, brussels expo, moodbrussels, fedustria, decosit, #fedustria, #decosit

Gerelateerd nieuws
 
Safe at Home door Kobe
lees verder
Inschrijving NK stofferen open
Het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) vind plaats op zondag 12 september 2021 plaats tijdens Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
Klaas Bakker start nieuw bedrijf
Klaas Bakker is in Genemuiden gestart met een nieuw bedrijf dat meubels en vloerkleden verkoopt via een winkel en een webshop.
lees verder
Contrasterend en complementair
Vescoms collectie vinyl wandbekleding is uitgebreid door de introductie van Sila en de nieuwe kleurenserie van Shannon - twee gestructureerde oppervlakken die zowel contrasterend als complementair zijn.
lees verder
Innovatief wandsysteem
Met TheWall van Lechner wordt de muur volgens het bedrijf een multifunctioneel interieurhighlight. Het nieuwe achterwandsysteem combineert design met innovatieve techniek.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden