Decosit naar oktober 2021

Dinsdag 11 mei 2021

Organisator Fedustria heeft besloten om de Decosit beurs in Brussel uit te stellen tot 5-6 oktober 2021.
Decosit naar oktober 2021

Ondanks dat 2021 nog steeds lastig is, groeit het optimisme in de diverse markten. De maand juni komt voor de Decosit echter wederom te vroeg. Wordt deze textielbeurs voor ontwerpers, producenten en inkopers van interieurtextiel, meubelstoffen tot gordijnen en wandbekleding, tradtioneel begin september gepland, dit jaar was het evenement vanwege beursdrukte in september juist naar 15-16 juni vervroegd om de uitkomst te garanderen die alle exposanten en bezoekers van een professionele vakbeurs verwachten.

 

Maar nu jojoot organisator Fedustria - net als vorig jaar - opnieuw met Decosit Brussel weer terug naar de tweede helft van dit jaar. De volgende editie is nu gepland op 5 en 6 oktober, wanneer exposanten weer hun collecties of ontwerpen live kunnen presenteren. Paleis 10 op Brussels Expo biedt de beurs een modern en innovatief onderkomen.

 

De organisatie biedt tevens de garantie dat er geen kosten worden aangerekend aan geregistreerde exposanten als de beurs in oktober toch niet kan doorgaan.

 Links

www.fedustria.be
www.decosit.brussels

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, slapen, woning, stof, bekleding, textiel, meubelstof, gordijn, wandbekleding, tafellinnen, badlinnen, bedlinnen, mood, textielbeurs, brussel, beurs, show, event, trend, trendboek, evenement, origin, original, origineel, design, brussel, bruxelles, brussels expo, moodbrussels, fedustria, decosit, #fedustria, #decosit

Gerelateerd nieuws
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
Incoda succesvol verlopen
De Incoda in Gorinchem was een zeer geanimeerde beurs met een prima uitstraling. Dat maakt het tot een succes, al is het aantal bezoekers een stukje lager geweest dan de beurs voor de pandemie.
lees verder
Inspiratie op Incoda
De stemming tijdens de Interieur Collectie Dagen (Incoda) was op de tweede beursdag, maandag 13 september, opgetogen. De bezoekers en exposanten waren duidelijk blij dat het weer mogelijk was om elkaar in het echt te ontmoeten.
lees verder
 
Interieurcollectiedagen starten zondag
lees verder
Vintage vibe met behang
Eijffinger introduceert de nieuwe behangcollectie Oasis. Een collectie met levendige dessins en eigentijdse kleuren die een vintage vibe geven aan de zo geliefde tropische trend.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden