De Stijl inspireert nieuw armatuur

Woensdag 28 juni 2023

Of het nu gaat om projecten of residentiele toepassing, het Italiaanse Kldn maakt hiervoor verlichtingsoplossingen. En van de nieuwste modellen is Model T van Francesca Smiraglia.
De Stijl inspireert nieuw armatuur
De Stijl inspireert nieuw armatuur De Stijl inspireert nieuw armatuur

Model T is een vloerlamp geïnspireerd door de kunststroming De Stijl, met haar lineaire en eenvoudige vormen. De eenvoudige en tweedimensionale geometrische vormen die typisch zijn voor De Stijl, zoals het vierkant en de cirkel, vormen een tegenwicht voor de cilindrische en driedimensionale diffuser van het nieuwe Kdln armatuur.

 

De dimbare vloerlamp bestaat uit een buisvormige diffuser van 185 cm en een structuur van eenvoudige geometrische elementen. De schroeven, die duidelijk zichtbaar zijn, benadrukken het constructieve en compositorische minimalisme van Model T. De knalkleuren of glanzend zwart die de metalen structuur bedekken, worden afgewisseld met ruw en onvoorspelbaar roestvrij staal. Model T is beschikbaar in de versies zwart, pop en roestvrij staal.Links

www.kdln.it/en

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, lichtelement, designverlichting, designlamp, hanglamp, plafondlamp, tafellamp, licht, led, verlichting, led, armatuur, design,

Gerelateerd nieuws
 
Designplus Award winnaars
lees verder
 
Prijsverlagingen Jysk
lees verder
Klaar voor Light + Building
Van 3 tot 8 maart 2024 is de Frankfurter Messe weer het toneel van Light + Building. Ruim 2.130 bedrijven presenteren zich hier, waarvan het merendeel verlichtingsfabrikanten.
lees verder
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Kleinste Ikea
Ikea opent kleinste vestiging van Nederland in Leeuwarden. Dit Plan & Order Point zorgt voor goede bereikbaarheid in Friesland.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden