Ontwerp vloerkledencollectie

Dinsdag 27 juni 2023

Mark Timo gaat een vloerkledencollectie voor Momo Rugs ontwerpen en neemt iedereen die hierin interesse in heeft mee in het proces.
Ontwerp vloerkledencollectie
Ontwerp vloerkledencollectie

Interieurontwerper Mark Timo, de gastheer van De Interieur Club Podcast, gaat een samenwerking aan met Momo Rugs voor het ontwerpen van zijn vloerkledencollectie. Tijdens het inrichten van zijn boutique hotel in Amsterdam was hij op zoek naar het perfecte vloerkleed voor de hotelkamers. Toen hij niets kon vinden hiervoor ontstond het idee om dit vloerkleed zelf te gaan ontwerpen. De collectie zal in september gelanceerd worden en maakt onderdeel uit van de designers collectie van Momo Rugs.

 

Mark Timo: 'In De Interieur Club Podcast behandelen wij veel diverse onderwerpen en ik had net als veel interieurprofessionals de droom om eigen producten te ontwerpen. Maar hoe pak je dat aan? Ik neem komende maanden iedereen mee in dit proces van ontwerp tot lancering van de collectie. Hoe kom je tot een goede samenwerking en welke afspraken maak je? Waar moet een goed ontwerp aan voldoen? En hoe pak je een fotoshoot aan?'

 

Uiteraard zal het proces van ontwerp tot lancering op verschillende manieren gedeeld worden bij De Interieur Club. Daarnaast kunnen interieurprofessionals na de lancering deelnemen aan een gratis masterclass waar Mark Timo zijn ervaring deelt en vragen beantwoordt voor iedereen die zelf ook een collectie zou willen ontwerpen.

 

Momo Rugs is een merk van de Vloerkledenwinkel, waar de collectie ook verkocht zal worden. Vloerkledenwinkel was begin april nog te vinden op het project- & Interieurevent MDXL in De Woonindustrie in Nieuwegein en vorig jaar op Showup in Haarlemmermeer.Links

www.studiomarktimo.com/mark-timo-momo-rugs
www.vloerkledenwinkel.nl
www.deinterieurclub.com

Tags

nieuws, interieur, ontwerp, design, vloerkleden, collectie, nieuw, proces, masterclass, podcast, hotel, boutique, winkel, online, #deinterieurclub, #momorugs, #vloerkledenwinkel, #marktimo

Gerelateerd nieuws
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder
Karpethal op Heimtextil vol
De nieuwe Carpets & Rugs hal op Heimtextil is volgeboekt en telt nu ongeveer 100 fabrikanten en merken, een mooi aantal voor het nieuwe platform, waar ze naast hun nieuwe producten ook duurzame concepten zullen presenteren.
lees verder
Unilin koopt Balta-site
Quick-Step moeder Unilin heeft een veertien hectare groot terrein van voormalig buurman Balta in Avelgem opgekocht.
lees verder
 
Angela van Dongen naar Upstairs
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden