Bijna recordbezoek Spoga+gafa

Maandag 26 juni 2023

Spoga+gafa 2023 sloot na drie beursdagen de deuren. Van 18–20 juni kwamen er volgens organisator Koelnmesse ongeveer 30.000 vakbezoekers uit 122 landen naar Keulen voor 's werelds grootste garden lifestyle beurs.
Bijna recordbezoek Spoga+gafa

Met deze positieve cijfers evenaarde de beurs bijna de recordcijfers van het jaar 2019. De tuinen van de toekomst zijn volgens organisator Koelnmesse duurzaam, bevorderen de sociale uitwisseling en bieden meer potentieel dan ooit als uitgebreide woon- en werkruimte. Deze gedachten kwamen terug in het hoofdthema van Spoga+gafa: Social Gardens - Places of encounter.

 

De exposanten en het internationale vakpubliek waren volgens de organisatie vooral zeer te spreken over de kwaliteit van de discussies en de producten. Het aantal bezoekers uit Duitsland kwam sterk toe, terwijl alsnog 70% van de vakbezoekers afkomstig was uit het buitenland. 1.853 Exposanten uit 58 landen namen deel aan Spoga+gafa in 2023. Opvallend was de toename van het aantal Europese exposanten en de intercontinentale groei, vooral vanuit Azië en de VS. Naast Duitsland waren vooral Groot-Brittannië, Italië, Spanje, Frankrijk en Nederland de landen met de meeste bezoekers. Groot-Brittannië, Italië, de VS en Canada kenden de sterkste groei in het aantal vakbezoekers.

 

Spoga+gafa 2024 vindt van 16 tot en met 18 juni opnieuw plaats op het beursterrein van Koelnmesse.Links

www.spogagafa.com
www.spogagafa.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuinbeurs, beurs, show, evenement, tuin, buiten, terras, balkon, decoratie, meubel, meubilair, hangmat, ligstoel, tuinstoel, barbecue, bbq, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, tuinaccessoire, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, #spogagafa, #spoga, #koelnmesse

Gerelateerd nieuws
 
Derde editie Destination Design
lees verder
B&B geluk zit in kleine dingen
[Sponsored artikel, betaald partnerschap met Hema] - Hoe een B&B aantrekkelijker te maken is al jaren wekelijks te zien in het populaire tv-programma 'Bed & Breakfast'. Hierbij wat tips.
lees verder
 
Kastenprogramma Vision naar Arco
lees verder
Elegante deurmatten in interieur
[Sponsored artikel] - Bij de inrichting van je woning zorg je er onder meer voor dat je meubels bij elkaar passen de muren een mooie kleur krijgen en kunstwerken aan de wand hangen. Maar heb je ook aan een passende deurmat gedacht?
lees verder
Ontwerptalent op Trendz
Iedereen die zich professioneel met woonaccessoires bezig houdt is van 25, 26 en 27 augustus weer welkom in Evenementenhal Gorinchem, voor vakbeurs Trendz. Op het evenement zijn ook verschillende ontwerptalenten aanwezig.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden