Bijna recordbezoek Spoga+gafa

Maandag 26 juni 2023

Spoga+gafa 2023 sloot na drie beursdagen de deuren. Van 18Ė20 juni kwamen er volgens organisator Koelnmesse ongeveer 30.000 vakbezoekers uit 122 landen naar Keulen voor 's werelds grootste garden lifestyle beurs.
Bijna recordbezoek Spoga+gafa

Met deze positieve cijfers evenaarde de beurs bijna de recordcijfers van het jaar 2019. De tuinen van de toekomst zijn volgens organisator Koelnmesse duurzaam, bevorderen de sociale uitwisseling en bieden meer potentieel dan ooit als uitgebreide woon- en werkruimte. Deze gedachten kwamen terug in het hoofdthema van Spoga+gafa: Social Gardens - Places of encounter.

 

De exposanten en het internationale vakpubliek waren volgens de organisatie vooral zeer te spreken over de kwaliteit van de discussies en de producten. Het aantal bezoekers uit Duitsland kwam sterk toe, terwijl alsnog 70% van de vakbezoekers afkomstig was uit het buitenland. 1.853 Exposanten uit 58 landen namen deel aan Spoga+gafa in 2023. Opvallend was de toename van het aantal Europese exposanten en de intercontinentale groei, vooral vanuit Azië en de VS. Naast Duitsland waren vooral Groot-Brittannië, Italië, Spanje, Frankrijk en Nederland de landen met de meeste bezoekers. Groot-Brittannië, Italië, de VS en Canada kenden de sterkste groei in het aantal vakbezoekers.

 

Spoga+gafa 2024 vindt van 16 tot en met 18 juni opnieuw plaats op het beursterrein van Koelnmesse.Links

www.spogagafa.com
www.spogagafa.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuinbeurs, beurs, show, evenement, tuin, buiten, terras, balkon, decoratie, meubel, meubilair, hangmat, ligstoel, tuinstoel, barbecue, bbq, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, tuinaccessoire, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, #spogagafa, #spoga, #koelnmesse

Gerelateerd nieuws
Partnership Nobel Capital en Comafin
De Comafin Groep, een vooraanstaande franchiseorganisatie in de woninginrichtingsbranche, heeft een samenwerking aangekondigd met Nobel Capital Partners.
lees verder
Groei omzet detailhandel in oktober
De Nederlandse detailhandel zet bijna 5% meer om in oktober, het volume daalt heel licht, zo meldt het CBS.
lees verder
 
Montis stelt Rigo voor
lees verder
Duurzaamheid en innovatie centraal
Optimale vooruitzichten voor Techtextil en Texprocess 2024: een hoog niveau van vraag en internationaliteit in combinatie met een uitstekende mate van innovatie
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden