Coronavirus: Chinese beurzen uitgesteld

Maandag 03 februari 2020

De recente uitbraak van het Coronavirus in China heeft gevolgen voor diverse internationale vakbeurzen. Zij worden uitgesteld tot nader te bepalen data.
Coronavirus: Chinese beurzen uitgesteld

Op vakbeurzen zijn grote mensenmassa's te vinden. Het is dan ook begrijpelijk dat de Chinese overheid bevolen heeft om grootschalige economische en handelsevenementen op te schorten. Dit geldt bijvoorbeeld voor Domotex Asia/Chinafloor (oorspronkelijk van 24-26 maart) . Ook de 45e China International Furniture Fair (CIFF Guangzhou, foto) en China International Furniture Machinery & Furniture Raw Materials Fair 2020 (CIFM/Interzum Guangzhou) worden uitgesteld. Deze beurzen waren oorspronkelijk gepland voor 18-21 maart en 28-31 in Guangzhou.

 

Nieuwe data voor de uitgestelde beurzen worden zo snel mogelijk bekend gemaakt. Of de uitbraak van het Coronavirus nog gevolgen heeft voor andere internationale beurzen met veel Chinese exposanten is niet duidelijk. Ook de gevolgen voor de Chinese meubelproductie zijn nog onduidelijk.

 

P.S. Uitstel is er ook voor de Messe Frankfurt beurzen Intertextile Shanghai Apparel Fabrics – Spring Edition, Yarn Expo Spring and Intertextile Shanghai Home Textiles – Spring Edition die in Shanghai gehouden zouden worden van 11–13 maart in de National Exhibition and Convention Cente.Links

www.ciff-gz.com
www.interzum-guangzhou.com
www.domotexasiachinafloor.com

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, vloer, leggen, vloeren, parket, textiel, bekleding, behang, wandbekleding, stofferen, stoffering, meubelstof, meubelbekleding, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, #corona, #domotex, #domotexasia, #ciffgz, #ciff, #interzum, #cifm, #intertextile, #itsas, #yes, #itshs, #deutschemesse, #messefrankfurt

Gerelateerd nieuws
Stockholm bed van Richard Lampert
Op vakbeurs IMM presenteerde de Duitse meubelfabrikant Richard Lampert dit jaar het nieuwe Stockholm bed. Dit is gebaseerd op het stapelbare Lönneberga-ontwerp.
lees verder
Data vakbeurs DWI bekend
De data van de najaarsvakbeurs in DWI (De Woonindustrie) waren al bekend, nu zijn ook de data van de voorjaarsbeurs in 2021 reeds vastgelegd.
lees verder
Vierde generatie Mateboer
Bij woningtextielgroothandel Eurogros in Hoogeveen is het weer feest: een nieuwe telg van de familie Mateboer is geboren!
lees verder
 
Ruim miljoen injectie Naduvi
lees verder
Hart van Nicole
In deze tijd van onzekerheid wil Nicole van Toor van Headlam de interieurbranche een hart onder de riem steken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden