Coronavirus: Chinese beurzen uitgesteld

Maandag 03 februari 2020

De recente uitbraak van het Coronavirus in China heeft gevolgen voor diverse internationale vakbeurzen. Zij worden uitgesteld tot nader te bepalen data.
Coronavirus: Chinese beurzen uitgesteld

Op vakbeurzen zijn grote mensenmassa's te vinden. Het is dan ook begrijpelijk dat de Chinese overheid bevolen heeft om grootschalige economische en handelsevenementen op te schorten. Dit geldt bijvoorbeeld voor Domotex Asia/Chinafloor (oorspronkelijk van 24-26 maart) . Ook de 45e China International Furniture Fair (CIFF Guangzhou, foto) en China International Furniture Machinery & Furniture Raw Materials Fair 2020 (CIFM/Interzum Guangzhou) worden uitgesteld. Deze beurzen waren oorspronkelijk gepland voor 18-21 maart en 28-31 in Guangzhou.

 

Nieuwe data voor de uitgestelde beurzen worden zo snel mogelijk bekend gemaakt. Of de uitbraak van het Coronavirus nog gevolgen heeft voor andere internationale beurzen met veel Chinese exposanten is niet duidelijk. Ook de gevolgen voor de Chinese meubelproductie zijn nog onduidelijk.

 

P.S. Uitstel is er ook voor de Messe Frankfurt beurzen Intertextile Shanghai Apparel Fabrics – Spring Edition, Yarn Expo Spring and Intertextile Shanghai Home Textiles – Spring Edition die in Shanghai gehouden zouden worden van 11–13 maart in de National Exhibition and Convention Cente.Links

www.ciff-gz.com
www.interzum-guangzhou.com
www.domotexasiachinafloor.com

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, vloer, leggen, vloeren, parket, textiel, bekleding, behang, wandbekleding, stofferen, stoffering, meubelstof, meubelbekleding, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, #corona, #domotex, #domotexasia, #ciffgz, #ciff, #interzum, #cifm, #intertextile, #itsas, #yes, #itshs, #deutschemesse, #messefrankfurt

Gerelateerd nieuws
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Salone del Mobile 2020 vervalt
Het zal niet meer als een grote verrassing komen: vanwege de corona-crisis vervalt de 2020-editie van Salone del Mobile in Rho - Milaan. De beurs wordt pas weer in 2021 gehouden.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder
Meister vernieuwt laminaatcollectie
Het laminaat aanbod van Meister wordt volledig vernieuwd en krijgt de naam MeisterDesign.laminate. Dankzij het Aquasafe-systeem (4h) en Aquasafe-systeem + (24h) is het laminaat nu bestendig tegen water en dus geschikt voor vochtige ruimtes.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden