Consumentenmagazine van BNS Crisp

Donderdag 27 mei 2021

BNS Crisp heeft een nieuwe samenwerking met Mary Hessing: haar Woth Studio zal de hoofdredactie en productie op zich nemen van Showcase 21 magazine, het blad voor de consument van de beroepsvereniging.
Consumentenmagazine van BNS Crisp
Consumentenmagazine van BNS Crisp

Bns Crisp, Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten (met zo’n 325 leden verspreid in Nederland), blijft actief. Onder andere door een nieuwe samenwerking met Mary Hessing (foto 2): haar Woth Studio zal de hoofdredactie en productie op zich nemen van Showcase 21 magazine. Mary is een bladenmaker die het vak leerde bij Libelle en als hoofdredacteur leiding gaf aan Eigen Huis & Interieur, More Than Classic, Residence (tot eind vorig jaar) en Woth(Wonderful Things)-magazine. 

 

Inhoudelijk zal Showcase 21 (magazine van de interieur-professionals van Bns Crisp) gespitst zijn op ontwikkelingen die de toekomst van het vakgebied zullen vormgeven. Thema's zijn sustainability, smart living, het inspireren van de beleving, het vergroenen van onze woon-, werk- en leefomgeving en alle online ontwikkelingen die het vak van stylisten en interieurprofessionals raken.  

 

Signalementen en trends vinden we zowel in de actualiteit als in de geschiedenis van het vak. Welke kwaliteiten bepalen de blue note (of X-factor) van instagram accounts? Wat kunnen we leren van Hermes als voorbeeldstellende opdrachtgever of klassieke etalages voor De Bijenkorf van Benno PremselaLernert & Sander voor Selfridges of Piet Paris voor Saks Fifth Avenue? Hoe ‘mindful’ is kleien: keramiek als opkomende hype? Waarom zien zoveel woningen op Funda eruit als eenheidsworst? Wil iedereen vandaag de dag hetzelfde? 

 

Showcase 21 magazine telt 150 pagina’s en gaat eruit zien als een book. Véél beeld en visies van vakgenoten of dwarsdenkers die voorop lopen in verschillende professionele specialismen. Niet te vergeten: alle Bns’ers in een speciale ledenlijst.
 
Op 9 juni van 14.00 tot 16.00 uur organiseert Bns Crisp een Partnermiddag voor partners en potentiële partners in het ETC Design Center Europe in Culemborg. Tijdens deze bijeenkomst zal Mary Hessing van Woth Studio een toelichting geven op de samenwerking met BNS Crisp.Links

www.bnscrisp.nl
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, tradedays, Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, brancheorganisatie, branchevereniging, stylist, binnenhuisarchitect, interieurontwerp,ontwerp, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, magazine, #crisp, #bnscrisp,#etcdesigncenter, #etcexpo, #ETCDesignExperience, #maryhessing

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder
Digitale deel Light + Building
Light + Building combineert volgens organisator Messe Frankfurt in 2022 het beste van twee werelden: van 13 tot 18 maart als fysiek evenement en tegelijkertijd, en een hele week erna, digitaal.
lees verder
Nieuwe filialen Bolia
Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden