Coretec-show bij Dersimo

Woensdag 26 mei 2021

Mariska Boogaard van Dersimo presenteert tijdens de klantendagen op 31 mei en 1 juni het nieuws in de Coretec-vloerencollectie van US Floors.
Coretec-show bij Dersimo
Coretec-show bij Dersimo Coretec-show bij Dersimo

Drie jaar geleden startte Dersimo met de verkoop van de rigid-core vloer Coretec® van US Floors. Zo toont Marc Dubbeldam, sinds 2018 general manager van Dersimo, (foto 1) de Coretec Stone-presentatie. Sales manager Mariska Boogaard (foto 2 rechts, naast brandmanager Rob Pfundt) geeft aan sinds die tijd steeds opnieuw te worden verrast door innovaties.


Na de Procore projectversie van Coretec eind 2019, is in maart vorig jaar bijvoorbeeld de Cerastone-collectie gelanceerd, vanwege corona gepresenteerd via een roadshow. Nu is het tijd voor het tonen van de vernieuwing in de Essentials collectie met natuurlijk texturen. Zo is er een visgraat met een afmeting van 91,2 x 22,8 cm. Daarnaast is er een multiplank in drie kleuren aan het assortiment toegevoegd.

Dersimo is tevens de eerste groothandel met een echte Coretec Studio (foto 2, links, en 3) in de showroom waarin alle vloeren terug te vinden zijn. Tijdens de klantendagen op 31 mei en 1 juni (vooraf graag aanmelden bij mariska.boogaard@dersimo.nl) kan alles in Maassluis bekeken worden.


Tenslotte stelt Mariska: 'Voordat de Studio werd gebouwd hadden wij in onze showroom een shop-in-shop met een Coretec showvloer. Deze vloer heeft nu een second life gekregen in het kantoor van Marc Dubbeldam en mij.' Eerder meldden we reeds over het platform waar de ‘nearly new Coretec’-vloeren waarop oude vloeren kunnen worden aangeboden voor een tweede kans om zo te werken aan een meer duurzame wereld.Links

www.coretecfloors.be
www.coretecfloors.com
www.dersimo.nl
www.usfloorsllc.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, pvc, vinyl, lvt, stroken, rigid, plank, parket, steen, keramisch, keramiek, tegel, stoffering, egalisatie, verwarming, vloerverwarming, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, plinten, profielen, groothandel, grossier, show, event, beurs, evenement, tentoonstelling, huisshow, #coretec, #usfloors, #dersimo

Gerelateerd nieuws
 
Couture op de vloer
lees verder
 
Vloeibare vormen
lees verder
Cover New Ground thema Domotex
Cover New Ground is het hoofdthema van Domotex 2022 , dat van 13 tot 16 januari weer zijn deuren opent in Hannover.
lees verder
 
Nieuw en populair bij Orderchamp
lees verder
 
Zij-instromers als interieurvakman
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden