NIeuwe collecties Interface

Donderdag 27 mei 2021

Vloerenfabrikant Interface lanceert twee nieuwe collecties: de nieuwe collectie tapijttegels Ice Breaker en een collectie luxe vinyltegels (LVT), Iridescence.
NIeuwe collecties Interface
NIeuwe collecties Interface NIeuwe collecties Interface NIeuwe collecties Interface

De kleuren van de Ice Breaker tapijttegelcollectie (foto 1 en 2) zijn geïnspireerd op huiselijke sferen, waarmee de designers inspelen op de rust en mogelijkheden die we hebben ervaren tijdens het thuiswerken. De collectie biedt ook mogelijkheden om verschillende zones in de werkomgeving aan te duiden zodat er op een veilige manier door de ruimte kan worden bewogen en voldoende afstand wordt bewaard. Deze tapijttegels zouden CO2-neutraal gedurende de volledige levenscyclus via het Carbon Neutral Floors™ -programma moeten zijn, Interface stelt dat dit door externe partijen wordt geverifieerd.

 

De pvc-vloeren-collectie Iridescence (foto 3 en 4) is geïnspireerd op mineralen en organische kleurstellingen die vaak te zien zijn in abstracte schilderijen. Grijstinten gecombineerd met zachtroze en poederachtig blauw, worden aangevuld met aardse en minerale tinten. De kleuren geel en groenblauw kunnen zorgen voor onderscheidende kleurvakken op de vloer. De nieuwe luxe vinyltegel is verkrijgbaar in twaalf kleurcombinaties.


De tegels bevatten volgens Interface ten minste 39% gerecycled materiaal en ook voor deze worden geclaimd CO2-neutraal gedurende de volledige levenscyclus te zijn. De klant ontvangt altijd een milieuverklaring om de klimaatimpact van de vloerproducten aan te tonen. Bovendien bevat het product geen schadelijke, chemische ftalaten.
Links

www.interface.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, vloer, vloeren, vloerbedekking, linoleum, vinyl, pvc, lvt, tapijt, tapijttegel, naaldvilt, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, residentieel, natuur, natuurlijk, plank, klimaat, co2neutraal, carbonneutraal, Cquest, Flashline, #interface, #iridescence, #icebreaker

Gerelateerd nieuws
Innovatieve vloer in 3D geprint huis
In Beckum, in het Duitse Noordrijn-Westfalen, werd onlangs het eerste geprinte huis van Duitsland geopend. De vloer in dit innovatieve gebouw is afkomstig van de nabij gevestigde fabrikant Meisterwerke.
lees verder
Winnaars van het NKWP
Tijdens de laatste dag van de vakbeurs Incoda zijn de nieuwe kampioenen van het NK Woning- en Projectstofferen (NKWP) bekend gemaakt. Bij de junioren ging de eerste prijs naar Kay Winters, bij de senioren won Anco Rijstenbil voor de derde keer op rij.
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
 
Coretec weer op TV
lees verder
Incoda succesvol verlopen
De Incoda in Gorinchem was een zeer geanimeerde beurs met een prima uitstraling. Dat maakt het tot een succes, al is het aantal bezoekers een stukje lager geweest dan de beurs voor de pandemie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden