Beter Bed blijft het goed doen

Maandag 25 januari 2021

De omzet van Beter Bed stijgt door, mede door de grote interesse van de consument voor het kopen van nieuwe interieurproducten. Ook de onlineverkoop is sterk toegenomen.
Beter Bed blijft het goed doen

Beter Bed blijft het goed doen tijdens de coronacrisis. Ondanks de tweede lockdown boekte het beursgenoteerde bedrijf uit Uden ook het laatste kwartaal meer omzet. Het was de zevende periode op rij dat dit lukte.

 

Volgens topman John Kruijssen wordt er zowel in de winkels als via internet meer omgezet: 'De huidige strategie werpt duidelijk zijn vruchten af.' Hij wijst op de investeringen om het concern verder te digitaliseren en de 'klantreis' te verbeteren. Dit jaar komen er nieuwe producten aan en er wordt ingezet op advies met behulp van technologie.

 

De omzet kwam in de laatste drie maanden van 2020 op € 61,3 miljoen uit. Dat was bijna 29% meer dan een jaar eerder. De onlineverkopen namen met bijna 120% toe. In de Benelux profiteerde Beter Bed vooral van Black Friday. Het aantal winkels van het bedrijf, waar ook Beddenreus en Sängjätten onder vallen, daalde van 161 naar 151.Links

www.beterbed.be
www.beterbed.nl
www.beterbedholding.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, detail, retail, nachtrust, keten, winkelketen, economie, resultaat, winst, omzet, verkoop, overname, #beterbed, #beterbedholding

Gerelateerd nieuws
Ontwikkelingen bij Veldeman
Veldeman Bedding blijft in beweging. Zo heeft de projectafdeling van het bedrijf twee grote nieuwe contracten gesloten, voor een hotel en vakantievilla’s. Daarnaast zijn een vijftal directieleden, waaronder Peter van Rompuy uit dienst getreden, om vervolgens als zelfstandige werkzaam te blijven voor het bedrijf.
lees verder
 
Grote meerderheid wil winkels open
lees verder
Woonwinkels moeten weer open !
Centrummanagers, ondernemers- en binnenstadverenigingen roepen massaal op om 3 maart de deuren te heropenen, omdat de situatie voor de winkels niet meer houdbaar is. Dit blijkt mede uit de dramatische omzetcijfers van januari.
lees verder
Kastsysteem voor alle ruimtes
Het wandmeubelsysteem Rolf Benz Stretto brengt orde in woonruimtes. Het biedt veel keuzemogelijken qua kleuren, materialen en afmetingen.
lees verder
Woonbranche luidt de noodklok
De Nederlandse woonbranche doet in een brief aan het kabinet een dringende oproep om de woonwinkels te heropenen. De orderportefeuilles zijn nagenoeg leeg en de branche dreigt ook niet in aanmerking te komen voor steunmaatregelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden