Maan inspireert flexibel KFF

Maandag 25 januari 2021

Zit en ontspan.. en bereid je voor op verandering. Dit is het devies van Duitse meubelfabrikant KFF. Op de nieuwe locatie in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam is het nieuwste ontwerp van het bedrijf te zien, fauteuil Lunar.
Maan inspireert flexibel KFF
Maan inspireert flexibel KFF Maan inspireert flexibel KFF Maan inspireert flexibel KFF Maan inspireert flexibel KFF

In zijn nieuwsbrief schrijft fabrikant KFF dat het jaar 2020 een jaar was voor de geschiedenisboeken, met gesloten grenzen, winkels, kantoren, fabrieken, hotels of restaurants. Vanwege de coronamaatregelen werd de grens tussen privé en zakelijk steeds dunner. KFF gelooft dat dit in de toekomst zo zal blijven. Woon- en werkgebieden versmelten steeds meer. De werkplek, de plek waar we het grootste deel van ons leven doorbrengen, verandert en stelt nieuwe eisen aan ons meubilair en leefruimte. Iedereen die ooit een strijkplank heeft moeten ombouwen tot een geïmproviseerd bureau begrijpt wat we bedoelen: een kantoor moet huiselijker zijn, het huis werkbaarder.

 

In de toekomst wil de zitmeubelfabrikant hier (nog meer) op inspelen, samen met zusterbedrijf en tafelfabrikant Asco. Het bedrijf wil veelzijdige meubels ontwerpen die in alle mogelijke situaties passen. Zo zijn de stoelen Arva (foto 5), Gaia (foto 4) of Youma sinds dit jaar verkrijgbaar met een nieuw draaiframe, voor extra beweging als de eettafel weer een werkplek wordt.

 

Een heel nieuw design is de fauteuil Lunar, waarbij de naam hint naar het maanvormig design. De stoel bestaat uit vier elementen. Allereerst een ronde, stevig gestoffeerde zitting. Het 4-poots frame omarmt het rugelement, dat is gevormd tot een halve maan en gemaakt is van flexibel gevormd fleece. Het rugkussen nestelt zich in het met leer of textiel beklede fleece. De vier elementen zorgen ervoor dat de klant een stoel naar wens kan samenstellen.

 

KFF is eind vorig jaar verhuisd naar de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Op afspraak is hier ook de nieuwe aanwinst Lunar te zien. Agenten voor KFF en Asco zijn Le Fat Tafel (Bert Berkouwer) voor retail en Huijser Meubel Agenturen (Alfred Huijser) voor projecten.Links

www.asco-moebel.de
www.kff.de
www.vannellefabriekrotterdam.com
www.huijsermeubelagenturen.com
www.lefattafels.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, stoel, fauteuil, bank, tafel, #woonindustrie, #dewoonindustrie, #kff, #ascomoebel,#huijsermeubelagenturen, #lefattafels, #vannellefabriek

Gerelateerd nieuws
 
Gerard Castelijn overleden
lees verder
 
Grote meerderheid wil winkels open
lees verder
Woonwinkels moeten weer open !
Centrummanagers, ondernemers- en binnenstadverenigingen roepen massaal op om 3 maart de deuren te heropenen, omdat de situatie voor de winkels niet meer houdbaar is. Dit blijkt mede uit de dramatische omzetcijfers van januari.
lees verder
Zoen en vlinder in de lente
Enzo Architectuur & Interieur introduceert eettafel Vlinder, onderdeel van hun meubelcollectie Zoen, die in 2019 op de markt kwam. Vlinder is volgens het bedrijf een stralend middelpunt, dat is ontstaan tijdens een verstilde periode in een woelige wereld.
lees verder
Kastsysteem voor alle ruimtes
Het wandmeubelsysteem Rolf Benz Stretto brengt orde in woonruimtes. Het biedt veel keuzemogelijken qua kleuren, materialen en afmetingen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden