Bestellen en dropshopping via Nextrade

Dinsdag 18 mei 2021

Nextrade, het digitale bestelsysteem van Messe Frankfurt, biedt nu ook dropshipping aan voor klanten.
Bestellen en dropshopping via Nextrade

Nextrade, het nieuwe digitale bestel- en gegevensbeheersysteem voor leveranciers en retailers in de consumptiegoederenbranche, breidt de digitale beurs uit en maakt het mogelijk om op elk moment van de dag of nacht, 365 dagen per jaar bestellingen te plaatsen.

 

De Corona-pandemie verandert het landschap van de detailhandel sterk. Steeds meer consumenten bestellen hun producten online, omdat de lockdown betekent dat fysieke winkels grotendeels niet of in zeer beperkte mate open kunnen. Daarnaast nemen ook de eisen van de klant toe - wachttijden worden namelijk maar beperkt of helemaal niet geaccepteerd. Om in deze tijd en in de toekomst meer omzet te genereren, kunnen klanten van Nextrade producten rechtstreeks naar hun klanten laten verzenden via dropshipping.

 

Het oorspronkelijke idee achter deze service gaat terug tot de dropshipping-handel van de jaren vijftig en beleefde een recente hausse, niet in de laatste plaats dankzij online handel. Op Nextrade biedt dropshipping retailers nu een optimale service: de merken zorgen voor verzending van de producten rechtstreeks naar de eindklant. Zo bieden ze winkels individuele inkoopvoorwaarden en voorzien ze hen van alle relevante productgegevens. Op deze manier stellen ze stationaire retailers in staat om rechtstreeks op Nextrade naar een product te zoeken en samen met de klant het te bestellen en rechtstreeks naar de klant te sturen. Dit vermindert mogelijk tijdverlies en maakt gemak voor de klant werkelijkheid. Dit maakt het platform nog aantrekkelijker voor de stationaire detailhandel.

 

'De dropshipping-functie is een echte meerwaarde voor onze klanten, omdat deze perfect kan worden geïntegreerd in de stationaire business. De retailer heeft toegang tot het volledige productgamma van het merk. Dit betekent dat de service voor de eindklant geoptimaliseerd kan worden. de retailer en het merk benutten het volledige verkooppotentieel,' zegt Nicolaus Gedat, Managing Director van Nmedia.Links

www.nextrade.market
www.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, online, platform, inkoop, dropshipping, #tendence, #messefrankfurt, #nexttrade, #nextrademarket

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder
Digitale deel Light + Building
Light + Building combineert volgens organisator Messe Frankfurt in 2022 het beste van twee werelden: van 13 tot 18 maart als fysiek evenement en tegelijkertijd, en een hele week erna, digitaal.
lees verder
Nieuwe filialen Bolia
Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden