Grote ambities Daily Trade Fair

Woensdag 19 mei 2021

Het is een nieuw concept dat inmiddels al 25 exposanten vastgelegd heeft: de Daily Trade Fair in de voormalige bloemenveilig in Venlo, die 350 dagen per jaar open is. Op 6, 7 en 8 juni zijn geÔnteresseerden welkom bij Open Huis Dagen.
Grote ambities Daily Trade Fair

Volgens Marc Chardonnens, die sinds 1 mei voor de Daily Trade Fair werkzaam is, is dit misschien wel zijn laatste werkgever. Dit is grappend bedoeld, maar tekenend voor het enthousiasme waarmee hij zijn nieuwe uitdaging aangaat. De nieuwe beurs komt in de voormalige bloemenveiling. In eerste instantie op de 1e verdieping, waar het 15.000m2 ter beschikking heeft. Parkeren kan op het dak.

 

De leiding van de Daily Trade Fair is in handen van zeven aandeelhouders vanuit de groothandel. Zij willen de beurs binnen drie jaar uit laten groeien tot de grootste van Europa. Dit is volgens Chardonnes onder meer haalbaar door de locatie, in Flora Trade Park, dat nu al een groot aantal buitenlandse bezoekers trekt. In deze kermis moet de Daily Trade Fair het reuzenrad worden.

 

De opening was eerst gepland voor dit voorjaar, maar is door de coronasituatie uitgesteld naar laatste kwartaal van 2021. Een echte opening ‘kun je immers maar één keer doen’. Er hebben zich inmiddels 25 standhouders ingeschreven waaronder, Diga Colmore en Collectione (ook met het merk House of Concepts), Eichholtz en PMP-Furniture, uit het buitenland komen er deelnemers, zoals bijvoorbeeld G. Wurm (Duitsland) en Serax (België).

 

Op 6, 7, 8 juni zijn mogelijke standhouders welkom in Venlo tijdens de Open huis dagen. De Daily Trade Fair wil dan laten zien wie ze zijn en wat gaan ze doen. Er wordt een rondleiding gegeven door het gebouw en ook de nieuwe app wordt geïntroduceerd waarmee bezoekers straks bij alle stands kunnen inkopen.Links

www.dailytradefairvenlo.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, online, platform, inkoop, #dailytradefair

Gerelateerd nieuws
Hipzo Living nieuw in DWI
De Woonindustrie heeft er weer een nieuwe exposant bij. Vanaf 1 juli is Hipzo Living in Nieuwegein te vinden.
lees verder
 
Safe at Home door Kobe
lees verder
Aziatisch debuut Orgatec
Koelnmesse organiseert volgend jaar Orgatec in Japan. De beurs zal van 26 tot 28 april 2022 als eerste in zijn soort in Japan focussen op professionele en hybride werkomgevingen.
lees verder
Toekomst van schone vloeren
Microban International zal gaan exposeren op de CFJ LIVE Virtual Flooring Expo op 1 juli 2021. De toonaangevende expert in antimicrobiŽle oplossingen zal zijn portfolio van ingebouwde antimicrobiŽle technologieŽn presenteren en demonstreren hoe deze worden gebruikt om schoon in de vloerwereld te herdefiniŽren
lees verder
Inschrijving NK stofferen open
Het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) vind plaats op zondag 12 september 2021 plaats tijdens Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden