Creatieve vloeroplossingen

Woensdag 19 mei 2021

Moods van Moduleo wordt vernieuwd met nieuwe vormen, patronen en stijlen en bestaat nu uit 107 dessins met vele variatiemogelijkheden.
Creatieve vloeroplossingen
Creatieve vloeroplossingen Creatieve vloeroplossingen Creatieve vloeroplossingen

De eigentijdse vloercollectie Moods van Moduleo heeft 107 verschillende dessins, van natuurlijk geraffineerd tot uiterst dynamisch. Een vloer uit deze collectie is als kunst en zal de uitstraling van elk interieur meebepalen.

 

Elk patroon is opgebouwd uit een combinatie van één of meer geometrische vormen. De IVC Group creëerde voor hun label Moduleo twaalf caleidoscopische patronen, van een klassieke visgraat tot stijlvol vlechtwerk. Telkens in meerdere stijlvarianten: de speelse combinatie van hout- en steentexturen met de prachtige trendkleuren maken binnen hetzelfde patroon – en dus bij uitbreiding in elk interieur – een wereld van verschil.

 

Wat betreft comfort en prestatie hebben de vloeren uit deze vernieuwde collectie uiterst functionele eigenschappen. Ze voelen zacht en warm aan onder de voeten, blinken uit in akoestisch comfort en zijn voorzien van een beschermlaag van 0,55 mm (klasse 23-33), zodat ze slijt-, kras- en vlekbestendig zijn. Deze creatieve designvloeren zijn waterbestendig en gemakkelijk te onderhouden. Dit resulteert in een grote verscheidenheid aan unieke vloeren, elk met een eigen stijl en persoonlijkheid.

 

Moduleo Moods is een designvloercollectie voor mensen die houden van creatief wonen – mensen met oog voor schoonheid en een hart voor creativiteit. Mensen die geloven dat de vloer het meest bijzondere element van hun interieur kan worden.Links

www.moduleo.nl
www.ivcgroup.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, laminaat, leggen, stroken, strook, plank, steen, hout, beton, stofferen, stoffering, visgraat, creatief, chevron, #moods, #moduleo, #ivc

Gerelateerd nieuws
 
Couture op de vloer
lees verder
 
Vloeibare vormen
lees verder
Cover New Ground thema Domotex
Cover New Ground is het hoofdthema van Domotex 2022 , dat van 13 tot 16 januari weer zijn deuren opent in Hannover.
lees verder
 
Nieuw en populair bij Orderchamp
lees verder
 
Zij-instromers als interieurvakman
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden