Nieuwe campagne Prominent

Donderdag 20 mei 2021

Prominent lanceert een nieuwe merkcampagne waarin voormalig Formule 1 coureur Robert Doornbos en interieurstyliste Chantal Bles de hoofdrol spelen.
Nieuwe campagne Prominent

In deze campagne wil Prominent laten zien dat goed zitten voor iedereen bereikbaar is. Chantal Bles en Robert Doornbos brengen de werelden van zitcomfort en design samen. Robert komt als voormalig Formule 1-coureur uit een wereld waarin alles draait om detail en hij weet volgens Prominent als geen ander hoe belangrijk goed zitten is. Chantal heeft als styliste volgens het bedrijf een tweede natuur voor een stijlvol en goed doordacht interieur.

 

Zo wil Prominent duidelijk maken dat écht goed zitten alles te maken heeft met vakmanschap: een combinatie van een optimaal comfort, gevat in een stijlvol ontwerp. Oog voor detail en comfort, een stijlvol en doordacht design, gebaseerd op ruim 20 jaar vakmanschap: dat zijn de pijlers van de campagne. Daarnaast heeft Prominent het assortiment zitmeubelen flink uitgebreid met banken, stoelen, bijzet fauteuils en binnenkort ook eetkamerstoelen. Volledig op maat gemaakt en zelf samen te stellen naar eigen smaak en stijl. 

 Links

www.prominent.nu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, eetkamer, woonkamer, zitmeubel, meubel, fauteuil, relaxmeubel, #prominent

Gerelateerd nieuws
 
Sfeer in Arnhem
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
Oskar doet Prandina in Belux
Studio Oskar is recent de exclusieve agent voor Prandina in BelgiŽ en Luxemburg geworden.
lees verder
De Rothschild koopt pand Meubitrend
Edmond de Rothschild Reim koopt groot complex in Oss. Het gaat om het pand van Meubitrend.
lees verder
 
Tripp Trapp in eikenuitvoering
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden