Nieuwe campagne Prominent

Donderdag 20 mei 2021

Prominent lanceert een nieuwe merkcampagne waarin voormalig Formule 1 coureur Robert Doornbos en interieurstyliste Chantal Bles de hoofdrol spelen.
Nieuwe campagne Prominent

In deze campagne wil Prominent laten zien dat goed zitten voor iedereen bereikbaar is. Chantal Bles en Robert Doornbos brengen de werelden van zitcomfort en design samen. Robert komt als voormalig Formule 1-coureur uit een wereld waarin alles draait om detail en hij weet volgens Prominent als geen ander hoe belangrijk goed zitten is. Chantal heeft als styliste volgens het bedrijf een tweede natuur voor een stijlvol en goed doordacht interieur.

 

Zo wil Prominent duidelijk maken dat écht goed zitten alles te maken heeft met vakmanschap: een combinatie van een optimaal comfort, gevat in een stijlvol ontwerp. Oog voor detail en comfort, een stijlvol en doordacht design, gebaseerd op ruim 20 jaar vakmanschap: dat zijn de pijlers van de campagne. Daarnaast heeft Prominent het assortiment zitmeubelen flink uitgebreid met banken, stoelen, bijzet fauteuils en binnenkort ook eetkamerstoelen. Volledig op maat gemaakt en zelf samen te stellen naar eigen smaak en stijl. 

 Links

www.prominent.nu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, eetkamer, woonkamer, zitmeubel, meubel, fauteuil, relaxmeubel, #prominent

Gerelateerd nieuws
Aziatisch debuut Orgatec
Koelnmesse organiseert volgend jaar Orgatec in Japan. De beurs zal van 26 tot 28 april 2022 als eerste in zijn soort in Japan focussen op professionele en hybride werkomgevingen.
lees verder
 
Nieuwe agent voor Calia Italia
lees verder
Sofacompany zus Jysk
Sofacompany wordt een zus van Jysk. En Jysk doet een grote investering in Lelystad.
lees verder
Klaas Bakker start nieuw bedrijf
Klaas Bakker is in Genemuiden gestart met een nieuw bedrijf dat meubels en vloerkleden verkoopt via een winkel en een webshop.
lees verder
 
Awards voor Jan Goderis
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden