Present Time en Light & Living samen

Vrijdag 21 mei 2021

Light & Living, dat meer dan 30 jaar geleden opgericht is, heeft zijn krachten gebundeld met Present Time. De PT Group bv (Presenttime) is het bedrijf achter de labels Karlsson, PF en Leitmotiv.
Present Time en Light & Living samen

PT Group gaat deel uitmaken van de Light & Living Group, net zoals het Britse merk Parlane Living, dat Lightmakers, het bedrijf achter de merknaam Light & Living, heeft overgenomen in 2020. Zo ontstaat een pan-Europees bedrijf met een complementair merk en productportfolio met eigen showrooms verspreid over Europa in Noordwijk, Almere, Oslo, Lyon, Bruhl / Keulen en Bourton-on-the-water in de Cotswolds.


Birger Nielsen
zal aanblijven als ceo van Present Time en toetreden tot het managementteam van Light & Living Group.Links

www.presenttime.com
www.bluegemcp.com
www.light-living.nl
www.lightmakers.nl
www.mabrilux.be
www.parlane.co.uk

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, decoratie, accessoires, papier, schrijfmateriaal, stationery, verlichting, licht, verlichting, lamp, led, overname, acquisitie, acquireren, fusie, overnemen, kopen, #bluegemcp, #lightliving, #lightmakers, #mabrilux, #parlane

Gerelateerd nieuws
Hipzo Living nieuw in DWI
De Woonindustrie heeft er weer een nieuwe exposant bij. Vanaf 1 juli is Hipzo Living in Nieuwegein te vinden.
lees verder
Heimtex positief voor editie 2022
De plannen voor de komende Heimtextil zijn gebaseerd op een optimistisch perspectief voor 2022. Een veelbelovend aantal aanmeldingen en een positieve echo uit de sector zijn bemoedigende signalen voor de nieuwe beurs.
lees verder
 
Safe at Home door Kobe
lees verder
Aziatisch debuut Orgatec
Koelnmesse organiseert volgend jaar Orgatec in Japan. De beurs zal van 26 tot 28 april 2022 als eerste in zijn soort in Japan focussen op professionele en hybride werkomgevingen.
lees verder
Toekomst van schone vloeren
Microban International zal gaan exposeren op de CFJ LIVE Virtual Flooring Expo op 1 juli 2021. De toonaangevende expert in antimicrobiŽle oplossingen zal zijn portfolio van ingebouwde antimicrobiŽle technologieŽn presenteren en demonstreren hoe deze worden gebruikt om schoon in de vloerwereld te herdefiniŽren
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden