Bestaande Montis series uitgebreid

Maandag 03 mei 2021

Montis presenteert met trots de uitbreiding van zowel de Domino.18 als de Otis bank. De Domino.18 modules zijn uitgebreid met eigentijdse ronde elementen, en de Otis bank met een serie accessoires.
Bestaande Montis series uitgebreid
Bestaande Montis series uitgebreid Bestaande Montis series uitgebreid Bestaande Montis series uitgebreid

Domino.18 is een dynamisch ontwerp van designer Dick Spierenburg voor het Nederlandse designmerk Montis. Het ontwerp uit 2018 bestond tot dusver uit een verzameling van zachte, hoekige blokken waarmee allerlei verschillende opstellingen mogelijk zijn. Van een compacte tweezitter tot een royale loungebank. Nieuw ontwikkelde ronde hoek- en verbindingselementen breiden de collectie uit en spelen zo in op de organische trend. De nieuwe elementen zijn ook te vinden in sketchup en in de productconfigurator.

 

De flexibele systeembank Otis is bedacht met het oog op individuele maatwensen. Speciaal voor dit bankenprogramma is een reeks accessoires ontwikkeld. De Otis banken zijn uit te breiden met een dormeuse tafel, een armtafeltje voor de zijkant, een rugtafel en een vrijstaande bijzettafel in tal van kleurvariaties. Een hoofdsteun completeert de Otis accessoirelijn. De nieuwe elementen zijn ook te vinden in sketchup.Links

www.montis.nl

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, design, designmeubel, meubilair, woonkamer, projectinrichting, project, kantoor, stoel, fauteuil, bank, lounge, ontwerp, #montis, #domino.18, #otis, #dickspierenburg

Gerelateerd nieuws
Jori’s topmodellen op de catwalk
Jori zorgt voor kleur in haar bestaande modellen. Vijf modellen krijgen een modieuze outfit of krijgen er een nieuwe pasvorm bij. De volgende producten paraderen over de virtuele catwalk.
lees verder
Deense fabrikant koopt collega
Meubelfabrikant Montana heeft een eveneens Deense fabrikant overgenomen om de positie op de projectmarkt te vergroten.
lees verder
Flinders stopt met winkel Zaandam
Flinders stopt met de verkoop aan particulieren in hun winkel op het Hembrugterrein. De woonwinkel wordt een Vitra Circle Store, de eerste in Nederland.
lees verder
Belgische beleving bij Beliving
Overstock-moederbedrijf Furniture Group gaat vanaf nu verder onder de naam Beliving in Gent. Overstock Garden, Overstock Home en Exterioo tuinmeubelen blijven onder eigen naam opereren.
lees verder
Spaanse zonnestralen
Tijdens deze nog koude lente verlangen we naar warmere temperaturen. Een beetje dromen van de zomer en lang buiten vertoeven kan met de Beam collectie van de Spaanse fabrikant Oiside.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden