Alice van de Witte Lietaer

Woensdag 09 oktober 2019

Alice is het nieuwe dekbedovertrek van textielproducent De Witte Lietaer uit Lauwe.
Alice van de Witte Lietaer

De Witte Lietaer introduceert dit najaar het dekbedovertrek Alice. De voorzijde heeft een donkerblauw dessin, de achterzijde is okergoud. Het Art Nouveau bloemmotief geeft het dekbed een tijdloze allure.

 

Dekbedovertrek Alice is gemaakt van 100% katoen-satijn (200 draden per inch², 120 g/m²) en heeft een extra brede flessenhalssluiting waardoor ook het uiteinde van het matras onder het design verdwijnt. Het dubbelzijdige bedlinnen wordt in verschillende afmetingen geleverd, inclusief kussenslopen met tweezijdige afwerking. Alice (240 x 220 cm) inclusief twee kussenslopen kost € 129,95.Links

www.dwl.be

Tags

dekbedovertrek, bedmode, bedtextiel, dekbed, kussen, overtrek, hoes, slaap, slapen, linnen, #wittelietaer, #dwl

Gerelateerd nieuws
 
MMB 2019 ook voor contract
lees verder
Dochter Beter Bed voor 5 miljoen verkocht
Beter Bed heeft zijn dochterbedrijf Matratzen Concord voor € vijf miljoen verkocht. Dat bedrag kan nog oplopen bij gunstige resultaten voor Matratzen Concord.
lees verder
MBB 2019: faciliteren en inspireren
Meubelbeurs Brussel nadert. In een tijd waarin beursbezoek afneemt heeft het volgens de organisatie zeker zin om de beurs van 3 - 6 november te bezoeken. Om veel relevant nieuws op één plek te zien, voor het direct menselijk contact en een jaarlijkse ontmoeting.
lees verder
Meer nieuwkomers MBB 2019
De organisatie van Meubelbeurs Brussel (MBB) geeft weer diverse namen van nieuwe exposanten prijs. Van 3-6 november vullen zij samen met terugkerende bedrijven de Brussels Expo.
lees verder
 
Bakker ook in waterbedden
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden