R+T naar Barcelona

Donderdag 10 oktober 2019

In Barcelona vindt in 2020 voor het eerste APAExpo by R+T plaats. Hiermee versterkt R + T zijn positie op het gebied van deuren en poorten.
R+T naar Barcelona

R+T, de wereldbeurs voor rolluiken, deuren/poorten en zonweringsystemen (die eens in de drie jaar gehouden wordt) kent zijn eerstvolgende editie van maandag 22 tot vrijdag 26 februari 2021 in Stuttgart. Door de geintensiveerde relatie met de Spaanse deuren/poorten-vereniging APA is de Messe-Stuttgart echter betrokken bij nog een andere Europese beurs: APAExpo by R+T in Barcelona.

 

Voorheen vond deze beurs voor automatische deuren/poorten plaats onder de naam FIPA, in Valencia. In 2017 en 2019 werd FIPA al georganiseerd met de steun van de APA. In samenwerking met het team voor R+T zal de beurs nu een driejaarlijks evenement worden en naar Barcelona verhuizen. Hiermee wil R+T zijn internationale netwerk uitbreiden op het gebied van deuren en poorten. Voor de zonweringsector heeft dit geen gevolgen.

 

Op de foto vlnr. Simone Bandle-Enslin, Corporate Development Messe Stuttgart; Javier Sanchez, Coordinator van de APA work group Trade Fairs and Events; Enrique Lerma, Coordinator van de APA work group Trade Fairs and Events; J. Dídac Contreras Contreras, President van APA; Roland Bleinroth, President van Messe Stuttgart; Ricardo Ricart, General Secretary van APA; Bernhard Müller, vice president Messe Stuttgart International.Links

www.messe-stuttgart.de
www.messe-stuttgart.de/r-t/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, zonwering, markies, scherm, doek, rolluik, terras, terrasoverkapping, screen, binnenklimaat, beheersing, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, #rt2018, #rtexpo, #rt2021, #landesmesse, #landesmessestuttgart

Gerelateerd nieuws
Toonen Ridder
André Toonen van Cunera liet via Facebook vanavond weten koninklijk te zijn onderscheiden als Ridder in de orde van Oranje Nassau.
lees verder
Forest gaat draadloos
Vanaf deze zomer is de Forest Shuttle, ook verkrijgbaar als een draadloze accumotor. De Shuttle iOn is daarmee geschikt voor ruimtes waar geen stroomvoorziening in de buurt is.
lees verder
 
Twee keer zoet bij Essenza
lees verder
Orgatec 2020 ook gecanceld
Ook de biënnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen heeft de editie van 2020, die van 27-31 oktober 2020 gepland was, opgeschort.
lees verder
Visgraat laminaat bij Heditex
Binnenkort presenteert groothandel Heditex uit Vlaardingen nieuws in de Meister collectie: visgraat laminaat!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden