NLXL ook in karpetten

Donderdag 10 oktober 2019

NLXL uit Voorburg, bekend als producent van behang met bijzondere prints, heeft nu ook vloerkleden geïntroduceerd.
NLXL ook in karpetten
NLXL ook in karpetten NLXL ook in karpetten

Creatief directeur Director Rick Vintage van NLXL stelt al eerder een vloerkleedcollectie te willen ontwerpen, maar lukte het tot nu toe niet om het digitale tapijtdrukken te laten voldoen aan de gewenste kwaliteitsnormen. Met de nieuwste geavanceerde printtechnieken lukte het wel en zien er volgens hem nog beter uit dan met de hand bedrukte tapijten!

De eerste NLXL-vloerkledencollectie van Mr. & Mrs. Vintage is geïnspireerd op eeuwenoude stoffenontwerpen, negen in totaal. Artisanale ontwerpers zouden een rechthoekig raster maken om ervoor te zorgen dat het patroon zou overeenkomen als het wordt herhaald.

Dit raster is zichtbaar op het tapijt, wat resulteert in een creatieve en enigszins versleten look. Deze luxe getufte vloerkleden zijn verkrijgbaar in polyamide en wol in 200 x 300cm en 240 x 365cm en sommige ook in ronde vorm op 250 en 350cm. Op de speciaal ontwikkelde site voor deze collectie is het mogelijk om voor € 30 een proefstukje op A4-formaat te bestellen.Links

www.nlxl.com
www.nlxlrugs.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, textiel, wonen, woning, woon, design, bekleding, stoffering, wand, wandbekleding, afwerking, muur, wandafwerking, woonkamer, behang, karpet, vloerkleed, kleed, tapijt, projectinrichting, project, kantoor, #nlxl

Gerelateerd nieuws
Dum verhuisd
Meubelfabriek Dum bv is verhuisd van Amsterdam naar een voormalige munitiefabriek in Zaandam.
lees verder
Meer van Küberit op Domotex
Op vakbeurs Domotex (10 - 13 januari in Hannover) wil Küberit laten zien dat zijn profielen, profielsystemen en trapkantprofielen van aluminium niet alleen technisch steeds beter worden, maar ook optisch een verrijking voor de inrichting zijn.
lees verder
Bebob en Vloerenschuur failliet
Ondanks de aanhoudende goede omzetcijfers in de interieurbranche zijn er soms toch retailers die het helaas niet redden. Zoals recent Bebob en Vloerenschuur.
lees verder
 
Domotex met vloeren, muren en plafonds
lees verder
Interieuromzet Q3 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het derde kwartaal van 2019 3,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. En opnieuw doet de interieurbranche het veel beter.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden