NLXL ook in karpetten

Donderdag 10 oktober 2019

NLXL uit Voorburg, bekend als producent van behang met bijzondere prints, heeft nu ook vloerkleden ge´ntroduceerd.
NLXL ook in karpetten
NLXL ook in karpetten NLXL ook in karpetten

Creatief directeur Director Rick Vintage van NLXL stelt al eerder een vloerkleedcollectie te willen ontwerpen, maar lukte het tot nu toe niet om het digitale tapijtdrukken te laten voldoen aan de gewenste kwaliteitsnormen. Met de nieuwste geavanceerde printtechnieken lukte het wel en zien er volgens hem nog beter uit dan met de hand bedrukte tapijten!

De eerste NLXL-vloerkledencollectie van Mr. & Mrs. Vintage is geïnspireerd op eeuwenoude stoffenontwerpen, negen in totaal. Artisanale ontwerpers zouden een rechthoekig raster maken om ervoor te zorgen dat het patroon zou overeenkomen als het wordt herhaald.

Dit raster is zichtbaar op het tapijt, wat resulteert in een creatieve en enigszins versleten look. Deze luxe getufte vloerkleden zijn verkrijgbaar in polyamide en wol in 200 x 300cm en 240 x 365cm en sommige ook in ronde vorm op 250 en 350cm. Op de speciaal ontwikkelde site voor deze collectie is het mogelijk om voor € 30 een proefstukje op A4-formaat te bestellen.Links

www.nlxl.com
www.nlxlrugs.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, textiel, wonen, woning, woon, design, bekleding, stoffering, wand, wandbekleding, afwerking, muur, wandafwerking, woonkamer, behang, karpet, vloerkleed, kleed, tapijt, projectinrichting, project, kantoor, #nlxl

Gerelateerd nieuws
Andere indeling Domotex
Al 97.000 vierkante meter beursvloer van Domotex is gevuld. Door Framing Trends in hal 8 verhuist een deel van de exposanten terug naar hun eigen segment.
lees verder
Intirio en Trendz Belgium stoppen
Easyfairs heeft begin deze week besloten om zowel Intirio als Trendz Belgium uit hun beursagenda te halen. Een lange traditie verdwijnt.
lees verder
 
Nieuwe producten van afval-linoleum
lees verder
Nieuwe collecties van Elitis
╔litis komt dit najaar met twee nieuwe stoffencollecties en vult een serie wandbekleding aan met nieuwe kleuren en panorama's.
lees verder
Cotap met VT Wonen tapijt
Cotap heeft een nieuwe VT Wonen vloerkleden & tapijtcollectie ge´ntroduceerd op de vorige week gehouden VT Wonen & Design beurs in de Rai Amsterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden