NLXL ook in karpetten

Donderdag 10 oktober 2019

NLXL uit Voorburg, bekend als producent van behang met bijzondere prints, heeft nu ook vloerkleden geďntroduceerd.
NLXL ook in karpetten
NLXL ook in karpetten NLXL ook in karpetten

Creatief directeur Director Rick Vintage van NLXL stelt al eerder een vloerkleedcollectie te willen ontwerpen, maar lukte het tot nu toe niet om het digitale tapijtdrukken te laten voldoen aan de gewenste kwaliteitsnormen. Met de nieuwste geavanceerde printtechnieken lukte het wel en zien er volgens hem nog beter uit dan met de hand bedrukte tapijten!

De eerste NLXL-vloerkledencollectie van Mr. & Mrs. Vintage is geïnspireerd op eeuwenoude stoffenontwerpen, negen in totaal. Artisanale ontwerpers zouden een rechthoekig raster maken om ervoor te zorgen dat het patroon zou overeenkomen als het wordt herhaald.

Dit raster is zichtbaar op het tapijt, wat resulteert in een creatieve en enigszins versleten look. Deze luxe getufte vloerkleden zijn verkrijgbaar in polyamide en wol in 200 x 300cm en 240 x 365cm en sommige ook in ronde vorm op 250 en 350cm. Op de speciaal ontwikkelde site voor deze collectie is het mogelijk om voor € 30 een proefstukje op A4-formaat te bestellen.Links

www.nlxl.com
www.nlxlrugs.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, textiel, wonen, woning, woon, design, bekleding, stoffering, wand, wandbekleding, afwerking, muur, wandafwerking, woonkamer, behang, karpet, vloerkleed, kleed, tapijt, projectinrichting, project, kantoor, #nlxl

Gerelateerd nieuws
 
Extra groen bij Ntgrate
lees verder
PPC opent in Groningen
Het nieuwe vijfde filiaal in Groningen van grossier Plinten & Profielen Centrale (PPC) uit Wijk bij Duurstede is sinds vrijdag open.
lees verder
 
Meer cash & carry Mars & More
lees verder
Toonen Ridder
André Toonen van Cunera liet via Facebook vanavond weten koninklijk te zijn onderscheiden als Ridder in de orde van Oranje Nassau.
lees verder
Forest gaat draadloos
Vanaf deze zomer is de Forest Shuttle, ook verkrijgbaar als een draadloze accumotor. De Shuttle iOn is daarmee geschikt voor ruimtes waar geen stroomvoorziening in de buurt is.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden