Nieuwe collecties van Elitis

Vrijdag 11 oktober 2019

Élitis komt dit najaar met twee nieuwe stoffencollecties en vult een serie wandbekleding aan met nieuwe kleuren en panorama's.
Nieuwe collecties van Elitis
Nieuwe collecties van Elitis Nieuwe collecties van Elitis Nieuwe collecties van Elitis

Élitis vindt de Big croco- en Anguille-collectie wandbekleding (foto 1) opnieuw uit, met drie gewone dessins en drie panorama's. De wandbekleding (een patchwork van dunne palinghuiden) heeft de look van verouderd leer met metallic effecten. De drie nieuwe panorama's, California Dreams, Waiting for Eve (foto 2 links) en Lost in Translation (foto 2 rechts), tonen een botanische wereld.

 

Naast wandbekleding komt Élitis ook met twee nieuwe stoffencollecties. De eerste is Gypsies II (foto 3), een collectie van 100% linnen. De zware stoffen zijn per stuk geverfd en gewassen met natuurlijke puimsteen. Onder de 37 nieuwe kleuren verschillende sprekende, maar toch ingetogen kleuren. De collectie Palatine (foto 4) bestaat uit rijke veloursstoffen in 40 diepe en warme tinten. Het kortpolige velours heeft een Martindale score van meer dan 100.000 en beschikt over een vlekwerende finishing.

 

Élitis wordt in België vertegenwoordigd door Sogestis - Donald Thiriar (geen website) en in Nederland door Loggere Wilpower.Links

www.elitis.fr
www.loggerewilpower.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, stof, behang, wandbekleding, bekleding, meubelstof, gordijn, wand, raam, #elitis, #loggerewilpower

Gerelateerd nieuws
Horrenseizoen komt eraan
Het voorjaar komt eraan en dus is het tijd om het nieuws in de Multisol horren collectie onder de aandacht te brengen. Deze wordt geleverd door Headlam.
lees verder
 
Boomschors- en ananastextiel via Campo
lees verder
Duurzaam Heimtextil 2020
62.970 Vakbezoekers van over de hele wereld bezochten Heimtextil 2020. Op de internationale vakbeurs voor woning- en contracttextiel stond duurzaamheid centraal.
lees verder
Voorjaar in veelzijdig ETC
Op maandag 3 en dinsdag 4 februari vond de voorjaarseditie van de ETC Design Experience plaats. Er werd een jubileum gevierd, er werden plannen gesmeed en er was vooral veel moois te zien van de exposanten.
lees verder
 
Nieuwe bestuursvoorzitter Elvang
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden