Nieuwe collecties van Elitis

Vrijdag 11 oktober 2019

Élitis komt dit najaar met twee nieuwe stoffencollecties en vult een serie wandbekleding aan met nieuwe kleuren en panorama's.
Nieuwe collecties van Elitis
Nieuwe collecties van Elitis Nieuwe collecties van Elitis Nieuwe collecties van Elitis

Élitis vindt de Big croco- en Anguille-collectie wandbekleding (foto 1) opnieuw uit, met drie gewone dessins en drie panorama's. De wandbekleding (een patchwork van dunne palinghuiden) heeft de look van verouderd leer met metallic effecten. De drie nieuwe panorama's, California Dreams, Waiting for Eve (foto 2 links) en Lost in Translation (foto 2 rechts), tonen een botanische wereld.

 

Naast wandbekleding komt Élitis ook met twee nieuwe stoffencollecties. De eerste is Gypsies II (foto 3), een collectie van 100% linnen. De zware stoffen zijn per stuk geverfd en gewassen met natuurlijke puimsteen. Onder de 37 nieuwe kleuren verschillende sprekende, maar toch ingetogen kleuren. De collectie Palatine (foto 4) bestaat uit rijke veloursstoffen in 40 diepe en warme tinten. Het kortpolige velours heeft een Martindale score van meer dan 100.000 en beschikt over een vlekwerende finishing.

 

Élitis wordt in België vertegenwoordigd door Sogestis - Donald Thiriar (geen website) en in Nederland door Loggere Wilpower.Links

www.elitis.fr
www.loggerewilpower.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, stof, behang, wandbekleding, bekleding, meubelstof, gordijn, wand, raam, #elitis, #loggerewilpower

Gerelateerd nieuws
Carpetright overgenomen
De bekende retailketen Carpetright wordt overgenomen door zijn grootste aandeelhouder, vermogensbeheerder Meditor. Voor een schijntje?
lees verder
 
Tevreden Decosit breidt uit
lees verder
Ontwerpwedstrijd 2019 Joke Veeze Foundation
De Joke Veeze Foundation, vernoemd naar de directeur van de Akademie Vogue (1945-2013), organiseert voor de vijfde keer een wedstrijd voor nieuw creatief talent.
lees verder
Moroso en Diesel in Shanghai
Moroso en Diesel Living tonen binnenkort in Shanghai hun nieuws, vooral de rijke oogst uit het Milanese voorjaar.
lees verder
 
Oniro verhuisd
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden