Cotap met VT Wonen tapijt

Vrijdag 11 oktober 2019

Cotap heeft een nieuwe VT Wonen vloerkleden & tapijtcollectie ge´ntroduceerd op de vorige week gehouden VT Wonen & Design beurs in de Rai Amsterdam.
Cotap met VT Wonen tapijt
Cotap met VT Wonen tapijt Cotap met VT Wonen tapijt

De VT Wonen vloerkleden & tapijtcollectie die door Cotap op de markt is gebracht is geïnspireerd op de laatste modetrends. De collectie bestaat uit zes ontwerpen: dip dye met subtiel kleurverloop, padded met ingeweven lijnenspel, chambray met een linnen look, visgraat- en krijtstreepdessin en stonewashed met een vintage sfeer.

Voor de presentatie van de collectie heeft de full-service vloerengroothandel uit Genemuiden in samenwerking met VT Wonen (een label van Sanoma) een een display, inspiratiemap en vijf stalenhangers ontwikkeld.

Volgens Cotap maakt zachte vloerbedekking een grootse comeback omdat deze comfortabel, slijtvast, geluiddempend, warmte-isolerend (energiebesparend) en te combineren met vloerverwarming is. De items zijn verkrijgbaar als kamerbreed tapijt, maar ook op maat als karpet.Links

www.cotap.nl
www.sanoma.nl
www.sanoma-uitgevers.nl
www.sanoma.be/nl
www.vtwonen.nl
www.vtwonenendesignbeurs.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, beurs, woonbeurs, event, evenement, show, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, karpet, kleed, vloerkleed, kamerbreed, sanoma, vt wonen, vt-wonen, #vtwonen, #vtwdbeurs, #vtwdbeurs, #cotap

Gerelateerd nieuws
Kranendijk accountmanager Bijlard
Op 1 februari jl. is Erik Kranendijk als accountmanager Oost-Nederland bij Bijlard International in dienst getreden.
lees verder
Nieuwe legvoorschriften vloeren
Vloerenleggers opgelet! Jullie mening wordt gevraagd om te komen tot een nieuwe versie ter vervanging van de huidige Legvoorschriften Parket uit 2012.
lees verder
ERFMI tekent voor hergebruik
Het Europese instituut voor producenten van veerkrachtige vloeren ERFMI heeft de verklaring van de Circular Plastics Alliance ondertekend. Samen met meer dan 100 partners in de waardeketen voor kunststoffen zet ERFMI zich in voor het gebruik of produceren van meer herbruikbare kunststoffen.
lees verder
 
Boomschors- en ananastextiel via Campo
lees verder
 
Nieuwe Allura collectie
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden