Cotap met VT Wonen tapijt

Vrijdag 11 oktober 2019

Cotap heeft een nieuwe VT Wonen vloerkleden & tapijtcollectie ge´ntroduceerd op de vorige week gehouden VT Wonen & Design beurs in de Rai Amsterdam.
Cotap met VT Wonen tapijt
Cotap met VT Wonen tapijt Cotap met VT Wonen tapijt

De VT Wonen vloerkleden & tapijtcollectie die door Cotap op de markt is gebracht is geïnspireerd op de laatste modetrends. De collectie bestaat uit zes ontwerpen: dip dye met subtiel kleurverloop, padded met ingeweven lijnenspel, chambray met een linnen look, visgraat- en krijtstreepdessin en stonewashed met een vintage sfeer.

Voor de presentatie van de collectie heeft de full-service vloerengroothandel uit Genemuiden in samenwerking met VT Wonen (een label van Sanoma) een een display, inspiratiemap en vijf stalenhangers ontwikkeld.

Volgens Cotap maakt zachte vloerbedekking een grootse comeback omdat deze comfortabel, slijtvast, geluiddempend, warmte-isolerend (energiebesparend) en te combineren met vloerverwarming is. De items zijn verkrijgbaar als kamerbreed tapijt, maar ook op maat als karpet.Links

www.cotap.nl
www.sanoma.nl
www.sanoma-uitgevers.nl
www.sanoma.be/nl
www.vtwonen.nl
www.vtwonenendesignbeurs.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, beurs, woonbeurs, event, evenement, show, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, karpet, kleed, vloerkleed, kamerbreed, sanoma, vt wonen, vt-wonen, #vtwonen, #vtwdbeurs, #vtwdbeurs, #cotap

Gerelateerd nieuws
Carpetright overgenomen
De bekende retailketen Carpetright wordt overgenomen door zijn grootste aandeelhouder, vermogensbeheerder Meditor. Voor een schijntje?
lees verder
Projectversie Coretec
US Floors heeft een projectversie van haar vloer Coretec uitgebracht: sterker, stabieler en dunner.
lees verder
Wood Works op Domotex
De speciale Wood Works tentoonstelling op Domotex 2020 nodigt bezoekers uit om de eigenschappen van hout te ervaren en leren kennen.
lees verder
Benelux nieuwkomers op Domotex
Voor we het weten is het weer zover. Van 10 - 13 januari vindt het belangrijkste vloerevenement van jaar plaats: Domotex. Tijdens een persconferentie in de Van Nelle fabriek in Rotterdam kwam nieuws over de beurs aan bod.
lees verder
Domotex vernieuwt trefpunt Handwerk
Trefpunt Handwerk in hal 13 heeft voor Domotex 2020 een update gekregen. Met een modern standontwerp, een uitgebreid programma presentaties over actuele industriŰle kwesties en live demonstraties.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden